.

.

Tinta Tinta Tartós Pigment Lé Tinta(Tetoválás, Sarki Állatok)

Tinta Tinta Tartós Pigment Lé Tinta(Tetoválás, Sarki Állatok)

Minősítés:

HUF 916.65
Összeg
A boltban.

Elfogadja a biotechnológia, hogy színes a bőrt, biztosítja az ön számára, élénk tetoválás minta.Tartsa hosszú ideig, amely utolsó 1-2 hét alatt a normál mosás.Különböző színek állnak rendelkezésre, közel a hatása, tetoválás, enyhe összetevők, alacsony allergia arány.Nem lehet mossuk le közvetlenül, nem fakulnak, a víz, elhalványul az anyagcsere, a bőr.A szín lassan megjelent a körülbelül 6 óra elérte a legsötétebb után 20 óra.Szolgáltatás : 1. Elfogadja a biotechnológia, hogy színes a bőrt, biztosítja az ön számára, élénk tetoválás minta.2. Tartsa hosszú ideig, amely utolsó 1-2 hét alatt a normál mosás.3. Különböző színek állnak rendelkezésre, közel a hatása, tetoválás, enyhe összetevők, alacsony allergia arány.4. Nem lehet mossuk le közvetlenül, nem fakulnak, a víz, elhalványul az anyagcsere, a bőr.5. A szín lassan megjelent a körülbelül 6 óra elérte a legsötétebb után 20 óra.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Tetoválás Ink Material : Liquid Optional Szín : Fekete, Kék, Piros, Zöld, Lila, Tetoválás Egyetlen Palack Kapacitás : 10ml Instructions : 1. Töröld le : Tisztítsa meg a bőrt vízzel, majd szárítsa meg annak biztosítására, hogy nincs zsír vagy izzadság használat előtt.2. Szorosan stick : a matrica olyan közel kell lennie, hogy a bőr, mint lehetséges, a ragasztás, a pozíció egyszerre, nem ragaszkodni a bőr többször, különben a ragadós csökken.3. 1-2mm vastagság : A tinta bevont kb 1-2mm, ami valamivel magasabb, mint a vastagsága a sablont, majd a kivájt területeken kell egyenletesen bevonva.4. Ne mozdulj : Amikor a lé száraz, ne mozogjon, ne érintse meg a matricát, ellenkező esetben a minta lesz elmosódott, homályos.5. Tépje le a matrica : a gyümölcslé pedig egy film után kiszárad, ne feledje, hogy ne érintse meg a kezével, különben a kezét, majd a folt.A csomag Lista : 1 x Tetoválás Ink Note : Kell, hogy működjenek együtt a matrica;Kérlek, ne dugd a lé, hogy más részeket, mert nagyon nehéz lemosni;az első műveletet, győződjön meg róla, hogy viseljen kesztyűt;ne érintse meg a tetoválás terület, valamint a szárított lé-szermaradvány;a legjobb, hogy ne érintse meg a tetovált hely várva;Ne dugd a matrica, amikor a bőr még nedves vagy izzadás.

A termék paraméterei

 Condition:
100% Brand NewItem Type
Material:
Liquid
Optional Color:
Black, Blue, Red, Green, Purple, Tattoo
Single Bottle Capacity:
10ml
Instructions:
1. Wipe clean:
Clean the skin with water and dry it to ensure that there is no grease or sweat before use.
2. Tightly stick:
the sticker should be as close to the skin as possible, sticking to the position at once, do not stick to the skin repeatedly, otherwise the stickiness will be reduced.
3. 1-2mm thickness:
The ink is coated about 1-2mm, which is slightly higher than the thickness of the template, and the hollowed out areas should be evenly coated.
4. Don't move:
When the juice is dry, try not to move, don't touch the sticker, otherwise the pattern will be smudged and blurred.
5. Tear off the sticker:
the juice will turn into a film after it dries out, remember not to touch it with your hands, otherwise your hands will stain.
Package List:
1 x Tattoo Ink :
Need to cooperate with the sticker; :
Please do not stick the juice to other parts, because it is super difficult to wash off; :
For the first operation, be sure to wear gloves; :
Do not touch the tattoo area and the dried juice residue; :
It is best not to touch the tattooed place while waiting; :
Don't stick the sticker when the skin is wet or sweating. :

A vevőknek is tetszik