.

.

Labor 5200 rpm Shaker Fekete Szalon Mixer, Vortex Keverő, Körömlakk Festékek Tattoo Tetováló Festék Pigment(AMERIKAI rendeletek)

Labor 5200 rpm Shaker Fekete Szalon Mixer, Vortex Keverő, Körömlakk Festékek Tattoo Tetováló Festék Pigment(AMERIKAI rendeletek)

Minősítés:

HUF 4615.65
Összeg
A boltban.

Készült kiváló minőségű műanyag acél anyag, biztonságos, tartós, kopásálló.Csúszásmentes alap, stabil, kemény, amikor a gép dolgozik.Forgó sebesség 5200 rpm, javítja a munka hatékonyságát.Intelligens indukciós kezdeni, nyomja meg a felső része a keverő az üveggel kezdeni dolgozni, egyszerű, kényelmes a használata, mentés időt, erőfeszítést.Ez a munka folyamatos, hosszú ideig, de csak 10 másodperc, hogy rázza a festék egyenletesen.Szolgáltatás : 1. Készült kiváló minőségű műanyag acél anyag, biztonságos, tartós, kopásálló.2. Intelligens indukciós kezdeni, nyomja meg a felső része a keverő az üveggel kezdeni dolgozni, egyszerű, kényelmes a használata, mentés időt, erőfeszítést.3. Csúszásmentes alap, stabil, kemény, amikor a gép dolgozik.4. Forgó sebesség 5200 rpm, javítja a munka hatékonyságát.5. Ez a munka folyamatos, hosszú ideig, de csak 10 másodperc, hogy rázza a festék egyenletesen.6. Kifejezetten a körömlakk UV gél, tetoválás pigment, illetve más folyadékkal.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Tetoválás Pigment Shaker Material : Műanyag Steel Color : Black Input Feszültség : 100-240 VRotating Sebesség : 5200 rpm Usage : 1. Csatlakoztassa a keverőn, majd a dugót, majd kapcsold be.2. Nyomja meg a tapadókorong alján a keverő, hogy csatlakoztassa a keverőn a táblázat szilárdan nélkül remegett.3. Érintse meg a pigment üveget, hogy a felső része a keverőn, majd nyomja le a start működik.A csomag Lista : 1 x Stirrer1 x Plug Notice : Mivel a magas forgó sebesség, a pigment üveg száját szorosan kell zárt használata előtt ezt a mixer, hogy elkerüljék a pigment plashing.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik