.

.

Dr. Toll Ultima M7 Szakmai Microneedling Toll, Vezeték nélküli Elektromos Bőr Javító Készlet 36-Pin Csere Tűk Patron(12 db)

Dr. Toll Ultima M7 Szakmai Microneedling Toll, Vezeték nélküli Elektromos Bőr Javító Készlet 36-Pin Csere Tűk Patron(12 db)

Minősítés:

HUF 14848.65
Összeg
A boltban.

Dr. Toll Ultima M7 microneedling toll használják leginkább az arc, a ráncok, hegek, striák, arc vonalak.Dr.Tollat használ, steril, egyenként lezárt, egyszer használatos tű patron optimális biztonságos, kényelmes.Az állítható tárcsa lehetővé teszi, kezelés, amely alkalmazkodik az ügyfél egyedi igényeinek. (Figyeljük meg, hogy a maximális mélysége attól függ, hogy a patron típus).Dr.A toll sokkal gazdaságosabb, mint a derma roller, akkor csak meg kell, hogy töltse fel a tollat, majd cserélje ki a patronokat minden használat után.Az akkumulátor Dr. Toll Ultima M7-es beépített.Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli is dolgozott.Mi van a Dobozban : Dr. Toll Ultima M7-es micro tűzéssel toll, 12db 36-pin csere patron, fali töltő, valamint kábel, felhasználói kézikönyv, tároló doboz.Dr.Toll Ultima M7 microneedling toll használják leginkább az arc, a ráncok, hegek, striák, arc vonalak.Dr.Tollat használ, steril, egyenként lezárt, egyszer használatos tű patron optimális biztonságos, kényelmes.Az állítható tárcsa lehetővé teszi, kezelés, amely alkalmazkodik az ügyfél egyedi igényeinek. (Figyeljük meg, hogy a maximális mélysége attól függ, hogy a patron típus) Dr. Toll sokkal gazdaságosabb, mint a derma roller, akkor csak meg kell, hogy töltse fel a tollat, majd cserélje ki a patronokat minden használat után.Az akkumulátor Dr. Toll Ultima M7-es beépített.Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli is dolgozott.Mi van a Dobozban : Dr. Toll Ultima M7-es micro tűzéssel toll, 12db 36-pin csere patron, fali töltő, valamint kábel, felhasználói kézikönyv, tároló doboz.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik