.

.

Bed Bath Test Ajándék Szett Eukaliptusz, Menta Aromaterápiás Gyógyfürdő Kosarak Férfi & Nő. Bath & Body Spa Ajándék Kosarak a Pihenésre!

Bed Bath Test Ajándék Szett Eukaliptusz, Menta Aromaterápiás Gyógyfürdő Kosarak Férfi & Nő. Bath & Body Spa Ajándék Kosarak a Pihenésre!

Minősítés:

HUF 7423.65
Összeg
A boltban.

RELAXÁLÓ AROMATERÁPIÁS KÉNYEZTETŐ AJÁNDÉK SZETT : ????Ez az Arany Bőr, 12 Darab, Ünnep, Ajándék Kosár a teljes all inclusive otthoni spa kényeztető csomag - akkor adja meg szeretteit egy gyorstalpalót a Három R Kezelés.Megújul..Tölteni..Felüdülést.EUKALIPTUSZ & MENTA ILLÓOLAJ : ????A kifinomult keverék eukaliptusz, menta, hozzon létre egy entoxicating lényeg a test & lélek.Tapasztalat, hogy a kombinált előnyök prémium fürdő termékek mellett a holisztikus gyógyítás, a tiszta illóolajok!Eukaliptusz, Menta olaj annyi ellátások, beleértve a használat a sebek & burns, blokkolt orra a sok közül, hogy több.Kérd az ingyenes illóolaj ebook, amikor megvásárolta ezt a kosárba!.FIGYELEMBE EGYÉNI ÉRDEKEL, HOGY A KÖVETKEZŐ SZINT : ????Kezdve a Luxus Sampon & Kondicionáló, tusfürdő, habfürdő, fürdősó, Fürdő, Kaviár, valamint fürdő bomba, mind a Menta, Eukaliptusz illóolaj.Az eukaliptusz illóolaj népszerű előmozdítása relaxációs, nyugtató test betegség.A PRÉMIUM FÜRDŐ KOSÁR : ????Tudjuk, hogy még jobb a prémium keverék eukaliptusz, menta illóolaj & fürdő olajok biztosítják a legnagyobb gyógyfürdő kosár a piacon.Ezután a felső ki ezt a kosár bőr élénkítésére kéz ujjait, egy háló, fürdő, homokos & luxus láva kő aromaterápiás karkötő!!Újradefiniálja a Luxus ez az 1-az-egy-fajta Aromaterápiás Ajándék Kollekció!. 100% - os FÜRDŐ SZERELMESEINEK legnagyobb ÖRÖMÉRE - biztos, hogy imádni fogod ezt a Gyógyfürdő Kosár, de ha bármilyen kérdés, lépjen velünk kapcsolatba, & mi mindent megteszünk, amit lehet, hogy ez igaz!Elrontani, akit a legjobban szeret, hogy a föld a legjobb, fürdő, meg a testet kezeli!.Természetes Gyógyfürdő Kosár Tartalma : .Luxus 2 az 1-ben Sampon & Kondicionáló, tusfürdő, habfürdő, fürdősó, Fürdő, Kaviár, Fürdő Bomba, Gyógyfürdő a Kesztyűket, Test Vaj, Láva Kő Karkötő díszdobozban, illóolaj, valamint Fürdő Olaj minden szeretett Menta & Eukaliptusz illóolaj. *Kosár szállítjuk pszichiáter tekerjük a szalagot.A termékek nem jelennek meg a telepítő, mint a fotó, vannak tele együtt kompakt aláírás Purelis ajándék kosár, a végső touch.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik