.

.

DGZZI USB PS2 Adapter, 2DB Fekete USB Női PS/2 Férfi Átalakító Adapter Egér, Billentyűzet

DGZZI USB PS2 Adapter, 2DB Fekete USB Női PS/2 Férfi Átalakító Adapter Egér, Billentyűzet

Minősítés:

HUF 943.65
Összeg
A boltban.

Ez az USB-női PS/2 férfi adapter könnyen válthat PS/2, USB-csatlakozó, ami nagyon praktikus.Ha a számítógép nem sok USB-port, egy USB-PS/2 adapter segítségével könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.Az USB interfész csak akkor kell használni, hogy csatlakoztasson egy számítógépes egér vagy a billentyűzet, de nem csatlakoztathatók más eszközök.Megjegyzés : a számítógép ps/2 felülete nem támogatja hot swap!Kapcsolja ki a számítógépet, mielőtt használja, csatlakoztassa, majd kapcsolja be újra.Egér, USB interfész, hogy PS2 felület adapter alkalmas : asztali, vagy notebook USB-interfész nem elég, vagy USB interfész egér instabil, akkor használja az USB interfész, hogy jön-val a egér, PS2 felület, vagy hagyja a számítógép USB-portjához.Specifikáció : Termék neve : USB női PS/2 férfi Anyag : fém, műanyag-Szín : Fekete-Tömeg : 10g/pc Csatlakozó típus : Egyik végén : USB-A Típusú nő, A másik végén a fejét : PS/2 férfi Csomag tartalma : 2 DB USB női PS/2 férfi Meleg emlékeztető : Egyes billentyűzetek egerek nem használható lesz kompatibilis billentyűzet, illetve egér chip átalakítás.Pár nélkül is használható chip átalakítás, néhány pedig nem használható!Ha ez az adapter vagy a billentyűzet vagy az egér egy chip, akkor vedd!Ez a termék könnyen vettem észre, hogy a konverziós között, PS/2, USB-csatlakozó, csatlakoztassa a billentyűzet, az egér, az USB interfész, hogy a PS/2 felület a fogadó, a megtakarítás csatornák, számítógépek nélkül egy USB interfész.Ha az USB-egér scroll gomb nem működik, kérjük, indítsa újra a számítógépet!Megjegyzés : A számítógép ps/2 felülete nem támogatja a forró dugulás!Kapcsolja ki a számítógépet, mielőtt használja, csatlakoztassa, majd kapcsolja be újra!Egér, USB interfész, hogy PS2 felület adapter alkalmas : asztali, vagy notebook USB-interfész nem elég, vagy USB interfész egér instabil, akkor használja az USB interfész, hogy jön-val a egér, PS2 felület, vagy hagyja a számítógép USB-portjához .USB port számítógép egér PS2 port adapter egyik végét az USB HUB port, a másik végén kerek PS2, használt csatlakoztassa az esetben, PS2 port, engedje fel az esetben, USB csatlakozó, kifejezetten a felhasználók szűk USB portok!Különleges megjegyzés : Az átadott USB port csak akkor lehet használni, csatlakoztassa az egér gombok segítségével, nem más USB eszközöket. (Ezen kívül, egy kis egér, gombok, vagy alaplapok nem kompatibilisek a fejét).

A termék paraméterei

Product name:
USB female to PS/2 male
Material:
metal, plastic
Colour:
Black
Weight:
about 10g/pc
Connector type:
One end:
USB Type A female
The other end of the head:
PS/2 male
Package includes:
2PCS USB female to PS/2 male
Warm reminder:
Some keyboards and mice cannot be used, there will be compatible keyboards and mice with chip conversion. Some can be used without chip conversion, and some cannot be used! If you have used this adapter or know that your keyboard and mouse have a chip, then take it!
This product can easily realize the conversion between PS/2 and USB interfaces, connect the keyboard and mouse of the USB interface to the PS/2 interface of the host, saving channels for computers without a USB interface. :
If the USB mouse scroll key does not work, please restart the computer! :
Note:
The computer ps/2 interface does not support hot plugging! Turn off the computer before use, plug it in and turn it on again!
Mouse USB interface to PS2 interface adapter, suitable for:
desktop or notebook USB interface is not enough, or USB interface mouse is unstable, you can use the USB interface that comes with the mouse to PS2 interface, or leave one for the computer USB port .
USB port computer mouse to PS2 port adapter, one end is USB HUB port, the other end is round PS2, used to connect the case PS2 port, release the case USB connection port, specially designed for users with tight USB ports! :
Special note:
The transferred USB port can only be used to connect the mouse buttons, not other USB devices. (In addition, some mouse buttons or motherboards are not compatible with this head).

A vevőknek is tetszik