.

.

Kord Táska Nők Lány Vászon Váll Kábel Táska a Belső Zsebében, A Munka Strand Ebéd Utazási Iskola, Vásárlás Élelmiszerbolt (Bézs)

Kord Táska Nők Lány Vászon Váll Kábel Táska a Belső Zsebében, A Munka Strand Ebéd Utazási Iskola, Vásárlás Élelmiszerbolt (Bézs)

Minősítés:

HUF 1618.65
Összeg
A boltban.

【MAGAS MINŐSÉGŰ】Ez a trendi táska anyaga lágy, tartós, kordbársony.Könnyű, hordozható, tartós, kényelmes, a váll vagy kézi figyelembe.Kord táska nők ismételten használható sokáig. 【MÉRETEK】Aranyos tote bags méret 13.5" magas x 14.5" széles x 4.3" mélység x 11.5" váll csepp biztosítja a kényelmes illeszkedést.A tér, ez a kord táska nagy, elég nagy ahhoz, hogy a napi töm.Női tote bags dolgozni is extra két-pocket design belül több tárhelyet. 【KORDBÁRSONY TÁSKÁT CIPEL SZERKEZET】van 1 fő rekesz, 2 belső aljzat zsebbel, aranyos tote bags esztétikai tökéletes a gazdaság, sok a személyes tárgyak, mint például az i Pad, mobiltelefon, A4-es méretű magazin,A4-es papírokat, útlevél, pénztárca, bankkártya, smink,esernyő, stb. 【KÖNNYEN mosható】A pamut újrafelhasználható táska esztétikai, mind a két kezét mossa gépben mosható, nem fakul, Kord táska fenntartása, élénk színek, még több használni.Puha állagú, környezetbarát. 【DIVAT-STÍLUS】 Könnyű mérkőzés a napi ruhákat, ideális célja a mindennapi használatra.Tote bags esztétikai hippi lehet venni a boltban, a strand, buli, a munka, a jóga.Tote bags esztétikai nagy, mint egy ajándék, hogy a hölgy, barátnő, anya, mind a tanár. 1-2 cm hiba a mérési egy ésszerű tartomány miatt különböző mérési módszerek.Kis illat normál, amivel a táska kívül néhány napig, a szag eltűnik.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik