.

.

DIY Táska Sablonok, Akril Sablonok válltáska Akril Penész Világos, Átlátható Vágás

DIY Táska Sablonok, Akril Sablonok válltáska Akril Penész Világos, Átlátható Vágás

Minősítés:

HUF 2158.65
Összeg
A boltban.

A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.Ez a táska akril sablonok könnyen menteni, de használható sokáig.A verzió átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás, kényelmes önnek.Készült kiválasztott akril anyag, tartós, megbízható, de megbízható használata.Szolgáltatás : 1. A verzió átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.2. Készült kiválasztott akril anyag, tartós, megbízható, de megbízható használata.3. Ez a táska akril sablonok könnyen menteni, de használható sokáig.4. Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás, kényelmes önnek.5. A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.Tulajdonságok : Állapot : 100% márka new Item Típus : Táska akril templates Color : képek shown Material : Acrylic Function : Használja a modell, hogy egy-váll bag Hardware Hivatkozás : D ring Finished Stílus : Egységes-váll bag Material Leírás : 6-7 láb (kizárólag hivatkozás) Javaslatok : 1. Kemény műbőr, mint például a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta sort, vagy közvetlenül vágott egy bőr kést.2. Néhány műbőr által feldolgozott különleges mesterségek, a kéreg nem lehet jelölt az ár, így kell vágni egy ezüst utántöltő tollat.A csomag Lista : 6 x Akril Sablonok Megjegyzés : Az akril verzió jön egy réteg nátronpapír védő fólia, hogy megakadályozza a karcolások a szállítás során.Lehet könny fel lehet használni.

A termék paraméterei

Condition:
100% brand new
Item Type:
Bag acrylic templates
Color:
As pictures shown
Material:
Acrylic
Function:
Use the model to make a single-shoulder bag
Hardware Reference:
D ring
Finished Style:
Single-shoulder bag
Material Description:
About 6-7ft (for reference only)
Recommendations:
1. Hard faux leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some faux leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a silver refill pen. :
Package List:
6 x Acrylic Templates  :
The acrylic version comes with a layer of kraft paper protective film to prevent scratches during transportation. You can tear it up and use it. :

A vevőknek is tetszik