.

.

Viking Koponya Szappan Adagoló Rozsda Bizonyíték Szivattyú, Újratölthető Folyékony kézmosó Üveg Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha.

Viking Koponya Szappan Adagoló Rozsda Bizonyíték Szivattyú, Újratölthető Folyékony kézmosó Üveg Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha.

Minősítés:

HUF 2563.65
Összeg
A boltban.

【ANYAG】A szappan adagoló készült kiváló minőségű gyanta, valamint a rozsda bizonyíték szivattyú,Minden darab kézzel festett, majd polírozott külön-külön.MÉRETEK : mérési 7.8"/20 cm, magasság, 4.7"/12cm átmérőjű.Minden adagoló szivattyú tartja 350ml/11.8 oz. 【MULTIFUNKCIONÁLIS】Ideális szappan, folyékony szappan, nem,stb.Használhatja, mint konyha, szappan adagoló, vagy töltse fel a krémet, mint a gyakorlati fürdőszoba szappan adagoló. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】A gyakorlati gyönyörű Arola szappan adagoló palackozó egy tökéletes ajándék közeli barátai Vagy családja.Ezt a különlegesen kialakított viking koponya szappan adagoló nagyon praktikus, majd adjunk hozzá egy egyedi ízt, hogy otthon vagy az irodában. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 Gyors megnyitása a könnyű utántöltés, majd nyomja meg kézbesíteni megfelelő mennyiségű szappant.A Arola szappan adagoló a tökéletes az ön számára!. 【EGYEDI DESIGN】 Használja Arola viking koponya szappan adagoló flakon, mint a szappan adagolók, amelyet fel lehet használni, mint a fürdőszoba vagy a konyha dekoráció.Ők esztétika, amely lehet szépíteni a design otthon.Mindannyian biztosítja a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Hisszük, hogy lehet választani, hogy mit akarsz üzletünkben.Termék leírás : https : Csomagolás : Szappan Adagoló X1 Anyag : Gyanta Méret : 7.8*4.7 a/20*12cm Súly : 0.66 kg / 300g Kapacitás : 11.8 oz / 350ml.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik