.

.

Kael Hordozható Mini párásító, 360ml Kis autó Hideg Köd párásító illetve a LED-es Éjszakai Fény, Alkalmas Hálószoba, Iroda, autó.

Kael Hordozható Mini párásító, 360ml Kis autó Hideg Köd párásító illetve a LED-es Éjszakai Fény, Alkalmas Hálószoba, Iroda, autó.

Minősítés:

HUF 1618.65
Összeg
A boltban.

[Csendes működés éjszakai fény funkció] A csendes működés alatt 30d B lehetővé teszi, hogy elalszik könnyen, kényelmes, csendes környezet.Az éjszakai fény funkció két mód, folyamatos fény mód lélegzést utánzó fény módban beállíthatja, hogy a preferenciák.Nagyon alkalmas az utazás, hálószoba, iroda, autó, hatékonyan hidratálja a bőrt, segít csökkenteni a bőr hámló. [Nagy kapacitású, nagy spray] A folyékony víz, porlasztott a mikron méretű víz részecskék keresztül ultrahangos rezgés.A nagy mennyiségű 360ml pedig finom vízpermet növelheti a levegő páratartalma.Ez egy jó társ, légkondicionált szobákat kínál. (Megjegyzés : javasoljuk, hogy a párásító használata, tiszta csapvíz, vagy ásványvíz.Tisztított, vagy desztillált víz használata tilos, amelynek hatására a víz halmozódik fel a porlasztás outlet a párásító.). [Két defogging mód] A mini párásító két módja van.A gomb megnyomásakor az első alkalommal, majd spray folyamatosan 6 óra.Nyomja meg ismét a gombot, majd spray időnként (stop 2 másodpercig) 12 óra.A nagy mennyiségű 360 ml termel egy hosszabb köd. [Biztonsági automatikus kikapcsolás], Beépített vízszint érzékelő, amikor a víz szintje alacsonyabb, mint a biztonságos víz szintje, automatikusan kapcsolja ki a készüléket.A tömítő nagyon erős, többé aggódnia, hogy a szivárgás az öntött folyadék, hogy megszűnjön a rejtett biztonsági veszélyek. [Az egyik legfontosabb ellenőrzési] A hordozható USB-párásító nagyon könnyen kezelhető.Egy-kulcs ellenőrzése funkciók, csak meg kell nyomni egy gombot, hogy beállítsa a köd.Hogy könnyebb lesz az életed!.termék leírás fehér tulajdonságok : -Anyaga : ABS/PP/Hardver/Elektronikus alkatrészek -víztartály : 360ml -Méret : 78*78*145mm *Fehér szín-Teljesítmény : 1.0-2.5 watt -Tápfeszültség : DC5 V / 1000m Ah -Köd mennyiség : 30-50ml/óra munkaidő : 6-12 óra Világítás : 2-világítás hatások funkció : 1. Páramentesítő a párásító keresztül folyamatos, szakaszos ingyenes mód exchange 2. Nagy kapacitású 360 ML munka folyamatosan 6-12 óra, így az autó nem lesz száraz 3. Magas minőségű mesterséges szépség 4. Szuper köd design A csomag tartalma : 1 X hordozható párásító 1 X USB kábel megjegyzés : használat Előtt, az egész fültisztító pálcikát kell teljesen átázott (az egész darab átitatott, nem csak félig elázott) A fültisztító pálcikát párásító nem teszi lehetővé a kiegészítéssel, illóolajok.Hosszú távú olajos molekulák blokkolja a porlasztás lap nem okoz köd, vagy kis mennyiségű köd.

A termék paraméterei

-Material:
ABS/PP/Hardware/Electronic components -Water tank

A vevőknek is tetszik