.

.

Avezano Fiú Baba Zuhany Hátteret Safari Fiú Baba Zuhany Háttér Dzsungel Állatok Baba Zuhany Hátterekkel, Díszek Fiúk (7x5)

Avezano Fiú Baba Zuhany Hátteret Safari Fiú Baba Zuhany Háttér Dzsungel Állatok Baba Zuhany Hátterekkel, Díszek Fiúk (7x5)

Minősítés:

HUF 2428.65
Összeg
A boltban.

★【Csomag】 : Egy DB 7x5ft(2.1x1.5m).Küldés Szeres.Nem Beleértve a pole zsebében, állj, klipek. ★【Anyag】 : VINIL : összehasonlítani, hogy más anyagok, erős, jól tette hátteret, élénk színek, könnyű, könnyen hordozható, bolt ,minőség, ár, elég a pont , jó egy fénykép háttérben. ★【Használat】 : Ha azt tervezi, hogy a fogadó egy fantasztikus esemény, a párt, a fiú baba zuhany hátteret lehet jó választás.Amikor a post kint,úgy, hogy egy hatalmas különbség a dekoráció.Alkalmas torta asztal háttere, fiú baba zuhany parti, lakodalom, esküvő, lánybúcsú fél, újszülött fotózás, kellékek, majd másik fél alkalommal. ★【Előny】 : Szakmai, Kiemelkedő Design, Személyre szabott Testreszabás, Elfogadható áron, Gyönyörű, minőségi, illetve craftmanship. ★【Meleg tippek】 : Vasalási a vissza a LEGALACSONYABB hőmérséklet, kérjük, ne vasalás előtt a háttérben.Ha azt szeretné, hogy az egyéni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat vásárlás előtt.Üdv Mehofoto Hátteret Bolt!Arról, Anyag : Szakma fotózás ruhával(vékony vinil) 1.Lehet hajtani, Könnyű 2.Alkalmas beltéri fotózás. 3.Lehet törölni a koszos részeket egy rongyot, de nem mosott. 4.Ez alkalmas a szülinapi buli, babaváró buli, esküvő, családi fotózás, stb.Használata : 1.Használatával a fotós állvány, klipek valamint a fény, a kép jobb. 2.A családi fotózás, a szalag maradni a háttérben, hogy a fal. 3.Jobb, hogy egy kis távolság, ha a képeket.Arról, hogy egyéni : kínálunk személyre szabott háttérben egy kis plusz pénz.Ha azt szeretné, hogy az egyéni bármilyen hátteret,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.A testre szabott hátteret kiszállítjuk önnek a 3-5 munkanapon által gyorsított express.Kérjük, vegye figyelembe : 1.A ráncok miatt, csomag, lehet a vas, vagy gőzölni. 2. A különböző számítógép-monitor, lehet, hogy egy kis színt különbség.Kedves Ügyfeleink : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.A javaslatokat tesz minket jobb emberré.Hagyom, hogy több elégedett.Köszönöm!.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik