.

.

6W, E26 LED Láng Hatás Villanykörte - 4 Módok Tűz Parázslott Izzók a Karácsonyi Dekoráció, Hangulat Világítás (2 Csomag)

6W, E26 LED Láng Hatás Villanykörte - 4 Módok Tűz Parázslott Izzók a Karácsonyi Dekoráció, Hangulat Világítás (2 Csomag)

Minősítés:

HUF 1753.65
Összeg
A boltban.

4 MÓDOK : YIZCO láng led izzók láng emulációs mód, légzési mód, általános világítási üzemmód, majd fejjel lefelé mód, könnyen át az üzemmód kapcsoló az ON/OFF gombot az izzók.REÁLIS LÁNG HATÁS - nagyon izgatottak Vagyunk, mert reálisabb, mint bármilyen más izzó láng a piacon.Ez a láng a tűz hatása LED izzó tökéletes alternatívája a hagyományos gyertyát.Hozzon létre egy reálisabb láng, égő hatás nélkül a nyílt láng.ADJ EGY ROMAMTIC HANGULAT : nagyon közel igaz pislákoló láng, melengető pillanat.A láng izzó teremt a látvány a láng az égő szabályozásával a lámpa gyöngyök az áramkört, így az az érzés, egy igazi tűz, az alsó a villanykörte a csúcsra.Díszítse otthonát a narancs meleg láng színét, hogy ön egy nagyon romantikus pihenni légkör.ENERGIATAKARÉKOS - Kiváló hőelvezetés, valamint a környezeti védeni, nincs káros anyagok, nincs UV vagy infravörös sugárzás.NINCS káros anyagok, NINCS UV vagy infravörös sugárzás.Energiamegtakarítás, meg pénzt takarít meg.ALKALMAZÁS : LED láng hatás tűz izzó kompatibilis minden típusú lámpabúra.Megerősített lámpa otthon, kert, hálószoba, nappali, étterem, kávézó, bár, hotel, éjszakai klubok, kerti kertek, kávézó, villák, esküvő ,party, templom, vár, stb.Termék műszaki adatai : Teljesítmény : 6 W Led-ek : 108 PCS Alap Típusa : E26/E27 Fény Szög : 320° Frekvencia : 50-60 Hz színhőmérséklet : 1400 K fényforrás : nagy fényerő 2835 led gyöngyök Működési Hőmérséklet : -20℃-+48℃ Élettartam : 100000hours Csomag Súlya : 108g A következőket kell tenni figyelembe, ha használja a LED-láng hatás tűz izzó. 1. áramellátást, mielőtt a telepítés. 2. A jobb lángolás hatás, kérjük, telepítse a tűz izzók a MATT lámpaernyő, lámpa,só lámpa, amely megteremti sok gyönyörű, romantikus hangulat. 3. Nem lehet használni, mint a vészvilágítás. 4. Kérjük, megjegyezte, hogy a tűz, láng izzók nem vízálló.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik