.

.

Sietore 3Pcs hólapáttal Gyermekek Strand Lapátot, Rozsdamentes Acél Fogantyú Gyermekek Poli hólapáttal a Nyári Szabadtéri Buli (Multicolor)

Sietore 3Pcs hólapáttal Gyermekek Strand Lapátot, Rozsdamentes Acél Fogantyú Gyermekek Poli hólapáttal a Nyári Szabadtéri Buli (Multicolor)

Minősítés:

HUF 413.10
Összeg
A boltban.

Kanál teljes mértékben funkcionális homok, lapát készült csak gyerekeknek!Ők a tökéletes tengerpart, homok eszköz, de biztos, hogy hozza a családdal töltöttem az időt, hogy a tengerparti nyaralás, vagy akár a kertben homokozó játék!.formák, élénk színek vonzzák a gyermekek figyelmét.Vadonatúj, jó minőségű, használható rake-kopp, halom, penész építeni hó vár.Fa anyag, erős, rugalmas, nem kell aggódnia, törés, amikor hólapátolás játszani.Vadonatúj, jó minőségű, használható rake-kopp, halom, penész építeni hó vár, vagy homokvárat.Ez egy nagy ajándék a gyermekek számára.Lehet szórakozni, havat lapátolt a gyerekek.Ez egy jó ajándék a gyermekek számára.Megtapasztalhatja a szórakoztató havat lapátolt a gyerekekkel.Termék Leírás : 1. Magas quality PP anyag, erős, rugalmas, nem kell aggódnia, törés, amikor hólapátolás, valamint playing2. Leleményes stílus, design, gondosan illesztett rajzfilm elemek, tehát, hogy a gyermekek ne tedd down3. Egyedi formák, élénk színek vonzzák a gyermekek figyelmét.4. Vadonatúj, jó minőségű, használható rake-kopp, halom, penész építeni hó vár.5. Ez egy jó ajándék a gyermekek számára.6. Megtapasztalhatja a szórakoztató havat lapátolt a children Feature : 1. Méret : 51x10x5 CM2. Szín : piros, kék, Green3. Anyag : PP/rozsdamentes steel Package Tartalom : 3×Gyermekek Havat Lapátolni.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik