.

.

Yuauto 2 Csomag OEM 10 Hüvelykes Nagy Z71 OFF Road Emblémák Csere Jelvényt GMC Chevy Silverado Sierra Külvárosi 2500hd (Fekete-piros)

Yuauto 2 Csomag OEM 10 Hüvelykes Nagy Z71 OFF Road Emblémák Csere Jelvényt GMC Chevy Silverado Sierra Külvárosi 2500hd (Fekete-piros)

Minősítés:

HUF 5204.25
Összeg
A boltban.

✓Méret : 10 1/4"L(265mm) * 1 3/4"(46mm) H * 1/4 Vastag. ✓Készülnek, kiváló minőségű ABS anyagból. ✓Időjárásálló & Erős Kétoldalas Öntapadó. ✓Gyönyörű design,hogy az autó gyönyörű, divatos. ✓Kérjük használjon mosószert, hogy tisztítsa meg a felületet a cél, mielőtt botot Jön a ragasztó a hátán, csak meghámozzuk, majd bottal.Telepítési Utasítások 1. Tartsa a felületet, majd öblítsük le ruhával, vagy egy kis alkoholt.Miután a felület száraz, lehet tészta. 2. Állítsa be a készüléket az előírt beépítési helyzetben.Miután meggyőződött arról, hogy a telepítési helyzetben, távolítsa el a hátán a filmet, majd illessze. 3. Miután beilleszteni, nyomja meg erősen, hogy biztosítson megfelelő névjegyet, majd az nedvesítő a ragasztós felület.(Győződjön meg arról, hogy a tészta száraz, valamint ingyenes a por az optimális telepítési) 4. Lehetőleg ne érjen a vízbe, a nagy por után 24 órán belül a termék vagy alkatrész vagy beillesztett, hogy a lehető legjobb hatást, illetve, hogy az autó, nézd több divatos!Meleg Tipp : A termék ne legyen kitéve magas hőmérsékletnek, hogy megakadályozza az erős ütközések elkerülése érdekében, valamint a súrlódás durva felületek.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik