.

.

LuAiJa Valódi Haj Manöken Fej Fodrász Képzés Vezetője A Próbabábu Kozmetikus Baba Fejét, (Fekete Manöken Igazi Haja Feje)

LuAiJa Valódi Haj Manöken Fej Fodrász Képzés Vezetője A Próbabábu Kozmetikus Baba Fejét, (Fekete Manöken Igazi Haja Feje)

Minősítés:

HUF 5938.65
Összeg
A boltban.

Manöken Fej, Haj Anyaga : 100% igazi haj.Kiváló minőségű valódi haj, tökéletes Vágás, Fonás, Beállítás, Updos,Szín, Festék, Fehérítő használható a hajsütő vas, illetve hajegyenesítőt csak kezelni, mint a saját haját.Manöken Fej, Haj Hossza : 20-22 centiméterre homlokán a haj vége,18-20 cm egyedi hajtincseket.Szakmai : Ideális Zsinórozás,Curling,a Vágás,a Hőnek stílusú,Stílus.Tökéletes kozmetikus iskola, valamint a szalon oktatás.Lehet által használt fodrász, haj stylist, fodrász, a kozmetikus iskola a diákok.Szórakoztató, Gyors miniszterelnök szállítási; 30 Napon Semmi Oka Visszatérítési Politika. 1# Fekete. 2#, Természetes Fekete. 4# Barna.Anyag : 100% igazi haj. 22 hüvelyk Igazi Haj Manequin Fejét. 22 cm (a homlokán a haját végén), az Egyes hajszálat : 16 cm.Curling.Mosás.Fehérítés, majd festése.Vágás.Stílus.A haj steril csomagolás előtt, így nem lesz idegen anyag.A haja elég kemény, nem fészer könnyen.Lesz egy kis mennyiségű vedlés után az első hullámzást, mosás, de utána már nem.Mossa széles fogat comb, majd óvatosan fésüld felülről lefelé, a levegő száraz, természetesen.Használd a fantáziád, illetve adja a legjobb barát a legjobb meglepetés.Hol van a fej nélküli Lovas?.Szülinapi Ajándék.Ünnepi Ajándék.Karácsonyi Ajándékok.stb.Lu Ai Ja specializálódott különböző haj sorozat termékek, mint a bábu fejét, paróka, haj csomag, illetve más fodrászati eszközök.A csapat már dolgozik a cél, ami a kínálat ügyfél kiváló minőségű termékek, kedvező áron.Gondosan válassza ki a haj, mosni, fafaragás, a minőség-ellenőrzés fertőtlenítsd, csomag, valamint a Hajózás.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik