.

.

HQPCAHL Faház Biztonsági Háló Gyermek Hinta Kerítés Háló, Teherautó, Pótkocsi, nagy teherbírású Teherszállító Nettó Erkély, Lépcső

HQPCAHL Faház Biztonsági Háló Gyermek Hinta Kerítés Háló, Teherautó, Pótkocsi, nagy teherbírású Teherszállító Nettó Erkély, Lépcső

Minősítés:

HUF 8275.50
Összeg
A boltban.

★Biztonsági háló huzal átmérője 10 MM (0.39"), háló távolság 10 CM(3.93").A védő háló, testre szabható, hogy a háló a kiadvány internetes színt szeretné, Kérjük, küldjön egy e-mailt, hogy fel velünk a kapcsolatot. ★Természetes juta, Finom, kézzel készült szövés, erősödött, az erő is, az húzza erő, a fényvédő szakmai csomózás, több irányú, szövés, hogy a kötél még tartós, erős ütésállóság. ★Gyermekvédelmi nettó közepesen puha, nem könnyen elhalványul, nem félek, szél, eső, hosszú élettartam, teherbírás akár 400 kg, tartósabb, könnyen telepíthető, könnyen szét tárolni kényelmesen. ★gyerekeknek a hegymászás áru nettó biztosítja a biztonságos szerencsejáték környezet a gyermekek számára,kötél net is hatékonyan megakadályozza, hogy a gyermekek fej, a test keresztül a pályán, tartós beltéri, mind kültéri erkély lépcsőn, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságát. ★Multifunkcionális kender kötél háló alkalmas mindenféle jelenetek, ajtó, ablak, folyosók, lépcsők, erkélyek, korlátok, gyermekágy, kisállat ketrec, óvodák, vidámparkok, nyilvános létesítmények, táj, kerítések, külső falak, a madarak nettó, növényvédő hálók.A gyerekek kint aktív!♥ Elkötelezettségünket védelmi hálózat minőségi ügyfél service We folyamatosan arra törekszik, hogy magas színvonalú kötél, meg egy jó vásárlási élmény.Ha bármilyen okból nem teljesen elégedett a hegymászó kötél, net, csak vissza, mi pedig visszatérítjük minden penny, 100% - os pénz visszafizetési garancia.●Specifikáció : √ Termék : a gyermekek biztonságát, kender kötél nettó√ Anyag : kender kötél√ Biztonsági kötél : 10 MM√ Biztonsági háló távolság : háló távolság 10 CM●Jellemzők : ★A kötelet nettó könnyen telepíthető, ha a készüléket vas vagy fa korlát, ablak, folyosók, beltéri valamint kültéri erkély tartozik.★Ez a tartós biztonsági háló biztosítja a biztonságos játék környezetben a gyerekek a korláton.Védelme a gyerekek, háziállatok, vagy játékok biztonságosan.★Dekoratív kender nettó használ, környezetbarát anyagokból, de nincs hatással az egészségre, a gyermek.★ Lehet vágni a kötelet a méretét, alakját akarja, a tartósság, a net nem érinti.★ Telepíteni egy kötelet net a gyermek számára, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek esik a veszélyes magasságokba, mint például lépcsők, erkélyek, valamint a windows.Védi a baba, háziállat, biztonságosan.● Csomag tartalma : √ 1 × Gyermek biztonsági kender kötél nettó●Megjegyzés : 1.Mivel a különböző környezeti fény intenzitása, amikor fotózni, biztonsági háló lehet, hogy egy kis kromatikus aberráció, de ésszerű range2.Rendszeresen ellenőrizze a biztonsági háló a biztonsági veszélyek által okozott különböző külső vagy emberi tényezők, hogy megvédje safety3.Ha bármilyen kérdése van a biztonsági hálót, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az idő, az értékesítés utáni szolgáltatás csapat biztosítja a legjobb service4.Szállítási határidő : 8-25 nap.

A termék paraméterei

√ Product:
Child safety hemp rope net
√ Material:
hemp rope
√ Safety rope:
10MM
√ Safety net spacing:
mesh spacing 10CM
●Features:
★The rope net is easy to install, by connecting iron or wood railings, window corridors, suitable for indoor and outdoor balconies. :
★This durable safety net provides a safe gaming environment for children on the railing. Protect children, pets or toys safely. :
★Decorative hemp net uses environmentally friendly materials, and has no effect on the health of your child. :
★ You can cut the rope into the shape and size you want, and the durability of the net will not be affected. :
★ Install a rope net for your child to prevent children from falling from dangerous heights such as stairs, balconies, and windows. Protect your baby and pets safely. :
● Package:
√ 1 × Child safety hemp rope net :
●Note:
1.Due to the different environment and light intensity when taking photos, safety net may be some chromatic aberration, but within a reasonable range :
2.Regularly check the safety net for safety hazards caused by various external or human factors to protect safety :
3.If you have any questions about the safety net, please contact us in time, the after-sales service team will provide the best service :
4.Delivery date:
8-25 days

A vevőknek is tetszik