.

.

DJDK Rajzfilm Víz Fúvóka Extender,Szép Rajzfilm Csaptelep Extender Víz Fúvóka Extender Kompatibilis Baba Gyerek Kézi Mosás Kellékek(Sárga)

DJDK Rajzfilm Víz Fúvóka Extender,Szép Rajzfilm Csaptelep Extender Víz Fúvóka Extender Kompatibilis Baba Gyerek Kézi Mosás Kellékek(Sárga)

Minősítés:

HUF 2551.50
Összeg
A boltban.

【Érdekes】Összegyűjti a vizet, csökkenti a fröccsenő, hozz vizet közelebb a gyerekeket, hogy kézi mosás könnyebb, szórakoztatóbb, s hagyja, hogy a gyerekek alkotnak egy szokása, kézmosás. 【Magas minőségű Anyagok】Készült élelmiszer‑minőségű szilikon, műanyag, ez nem fog feltörni, fade, vagy deformálódik, nem toxikus, nem jellemző illatú, nem tartalmaz BPA, szereti, ha a baba növekedését. 【Aranyos Megjelenés】Aranyos alakú, színes, aranyos rajzfilm formában.Lehet, tekintettel arra, hogy a gyermek, mint egy ajándék, vagy játék.A gyermek lesz, mint ez, nagyon különböző. 【Kis, Hordozható】Könnyű, hordozható, kicsi, könnyű, így könnyen hordozza.Kompatibilis a legtöbb igénynek a csaptelepek. 【Könnyen Telepíthető】Könnyen telepíthető, tisztítja, universal design.Csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy a telepítés, vegye ki, majd tiszta.Nincs eszközök szükségesek.Specifikáció : Elem Típus : Csaptelep Extender Anyag : Szilikon + Műanyag Szín : a képen látható módon a Termék Mérete : a képen látható módon Súly : Kb. 46g / 1.6 oz Csomag Lista : 1 x Csaptelep Extender Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik