.

.

Acxlife Galaxy A32 5G az Esetben A32 5G Kártya Tartóját Tárca védőburkolat a Kártya Nyílás, Vékony Pénztárca Bőr tok Samsung A32 (Rózsaszín)

Acxlife Galaxy A32 5G az Esetben A32 5G Kártya Tartóját Tárca védőburkolat a Kártya Nyílás, Vékony Pénztárca Bőr tok Samsung A32 (Rózsaszín)

Minősítés:

HUF 1888.65
Összeg
A boltban.

Kompatibilitás : Csak Alkalmas a Samsung Galaxy A32 5 G.Kártya-Tartót, majd Tárca design : 3 kártya slot biztonságosan tartsa a kártyát, meg egy kis pénzt, anélkül, hogy a tárca kívül.Állvány Funkció : Kényelmes, Kitámasztó, olvasás, filmnézés, a böngészés a weben.Prémium bőr : Kiváló Minőségű PU bőr érzi, puhább, úgy kényelmesebb.Kedves"Emelt Puffer"körül a képernyőn, hogy megakadályozza a telefon képernyőjén a karcolás,4 sarkok is védi a telefont a Csökken, Sokkoló.Kompatibilis Modell : Samsung Galaxy A32 5g Acxlife Galaxy A32 5 G az Esetben A32 5 G Kártya Tartóját Tárca védőburkolat a Kártya Nyílás, Vékony Pénztárca Bőr tok Samsung A32 Jellemzők : 1. A kártyanyílás design, nem tud 3 kártyát, majd egy kis pénzt,kényelmes menni, csak egy mobil phone2. Multi-function design : mint kitámasztó, Tárca Esetben. 3. Tökéletesen illeszkedik a telefon alakú, miközben könnyű hozzáférést biztosít az összes telefon funkciók anélkül, hogy távolítsa el a eset 4. Precíz vágás minden érzékeny gombok, lyukas, adja meg továbbfejlesztett funkciókat, miközben tovább a slim fit 5. Sokk Elnyelő Technológia : Kiváló minőségű PU Bőr sokk elnyelő belső mag körbe a telefont, ellenáll a felszíni sokk 6.Teljes kialakítás, kényelmes átadása érzem magam.Egyszerű, Kényelmes.Könnyen telepíthető, majd Távolítsa el.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik