.

.

ZYSXJMY Vintage Ékszer Doboz Virágos Fém ékszerdoboz Ajándék Tároló Táblázat Szervező ékszerdoboz (Szín : Egy)

ZYSXJMY Vintage Ékszer Doboz Virágos Fém ékszerdoboz Ajándék Tároló Táblázat Szervező ékszerdoboz (Szín : Egy)

Minősítés:

HUF 16669.80
Összeg
A boltban.

Készült tartós ötvözet fém anyag (Cink Ötvözet), soha nem halványul, vagy deformálódik.Antik Felület Tervezése : Virágos Gravírozott Felületén a Virág Minta Faragványok.Remek Vésett Elkészüljenek Az Antik Fém Virágos.Tartós Benne : Kék Bársonnyal Bélelt Réteget Elválasztó belül; Két Kék Szalagok, hogy emelje fel a felső réteg; Felső réteg, 3 rekeszes, hogy gondoskodjon az ékszerek külön-külön.Többcélú felhasználás : nagy tárolására az Ékszer gyűjtemény, mint a Nyaklánc, Gyűrű, Fülbevaló,Karperec, hajcsat, valamint bármely más kis kiegészítő.Szintén egy fantasztikus művészeti decora.Készült tartós ötvözet fém anyag (Cink Ötvözet), soha nem halványul, vagy deformálódik.Antik Felület Tervezése : Virágos Gravírozott Felületén a Virág Minta Faragványok.Remek Vésett Elkészüljenek Az Antik Fém Virágos.Tartós Benne : Kék Bársonnyal Bélelt Réteget Elválasztó belül; Két Kék Szalagok, hogy emelje fel a felső réteg; Felső réteg, 3 rekeszes, hogy gondoskodjon az ékszerek külön-külön.Többcélú felhasználás : nagy tárolására az Ékszer gyűjtemény, mint a Nyaklánc, Gyűrű, Fülbevaló,Karperec, hajcsat, valamint bármely más kis kiegészítő.Szintén egy fantasztikus művészeti decora Specification : Teljes Méretek (L x W x H) : 9 x 6 x 4.2 cm / 3,5 x 2.4 x 1.7 inches Internal Méretek : 8 x 5.3 x 2.8 cm / 3.1 x 2,1 x 1.1 inches Material : Cink Alloy Color : kék/piros (nem kötelező), valamint gold Package Tartalma : 1 Darab Vintage Ékszer Doboz (nem tartalmazza az ékszerek) Megjegyzések : 1.(Csak eladni fő termékek, nem egyéb termékek)2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!A termékeket is vették a fajta.Mivel a különböző felvételi fény, valamint a különböző számítógép-monitorok, van egy bizonyos szín különbség a között, hogy a szín a kép, a valós tárgy, amely nem egy minőségi probléma.

A termék paraméterei

Total Dimensions (L x W x H):
9 x 6 x 4.2 cm / 3.5 x 2.4 x 1.7 inches
Internal Dimensions:
8 x 5.3 x 2.8 cm / 3.1 x 2.1 x 1.1 inches
Material:
Zinc Alloy
Color:
blue/red (optional) and gold
Package Includes:
1 Piece Vintage Jewelry Box (Does not include jewelry) :
Notes:
1.(Only sell main products, not other products) :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
The products are all taken in kind. Due to the different shooting light and different computer monitors, there is a certain color difference between the color of the picture and the real object, which is not a quality problem. :

A vevőknek is tetszik