.

.

Digitális Modul, Beépített Hőmérséklet Mérő Hordozható Nagy Pontosság Háttérvilágítás az Autók a Számítógép Esetekben(TS-805-B (Blu-ray))

Digitális Modul, Beépített Hőmérséklet Mérő Hordozható Nagy Pontosság Háttérvilágítás az Autók a Számítógép Esetekben(TS-805-B (Blu-ray))

Minősítés:

HUF 1456.65
Összeg
A boltban.

Nagy Pontosság : A digitális hőmérséklet mérő van egy mérési pontosság ±0,5°C, magas érzékenység, pontosság.Több Használat : széles Körben használt autó víz hőmérséklet érzékelő, hűtőszekrény, vízmelegítő, számítógép esetében hőmérséklet érzékelő, stb.Beágyazott Szerkezet : A digitális egy beágyazott telepítés tervezés, kicsi, kompakt, de nem veszi fel a helyet.Háttérvilágítás Design : A mini rendelkezik egy fényes a háttérvilágítás, amely megkönnyíti, hogy még a közvetlen napfényt.Rozsdamentes Acél NTC Szonda : a rozsdamentes acél vízálló NTC szonda, rustproof, tartós, lehet használni a forró víz, sós víz szabadtéri forgatókönyvek.Szolgáltatás : 1. Beágyazott Szerkezet : A digitális egy beágyazott telepítés tervezés, kicsi, kompakt, de nem veszi fel a helyet.2. Több Használat : széles Körben használt autó víz hőmérséklet érzékelő, hűtőszekrény, vízmelegítő, számítógép esetében hőmérséklet érzékelő, stb.3. Háttérvilágítás Design : A mini rendelkezik egy fényes a háttérvilágítás, amely megkönnyíti, hogy még a közvetlen napfényt.4. Rozsdamentes Acél NTC Szonda : a rozsdamentes acél vízálló NTC szonda, rustproof, tartós, lehet használni a forró víz, sós víz szabadtéri forgatókönyvek.5. Nagy Pontosság : A digitális hőmérséklet mérő van egy mérési pontosság ±0,5°C, magas érzékenység, pontosság.Hogyan kell Használni : 1. Beágyazása a hőmérő a object2. Helyezze a hőmérséklet szonda a helyen, ahol a hőmérséklet kell detected3. Ezt fel lehet használni, amikor csatlakoztatva van a hálózati supply Specification : Elem Típus : Mini Thermometer Material : ABSColor : Fekete műanyag shell Temperature Egység : ℃ vagy ℉ (csatlakoztassa, illetve húzza ki ugró kap kapcsoló egység) Hőmérséklet-Tartomány : -30℃-110℃ / -22℉-230℉ (℃/℉ kapcsoló) Pontosság : ±0.5 ° c Érzékelő Típus : NTC (10 K/3435), vízálló érzékelő probe Working Feszültség : DC 5 VWiring : 4 tűs csatlakozó PC (Ha nem szükséges, akkor le lehet vágni.A piros kábel van csatlakoztatva a tápegység pozitív +, majd a fekete vezetéket van csatlakoztatva a tápegység negatív, fordított kapcsolat védelem)üzemi Hőmérséklet : -20℃ - A 60℃Szonda Átmérője : Kb. 4mm / 0.2 in Metal Szonda Hossza : Kb. 20mm / 0.8 in Sensor Kábel Hossza : Kb. 100cm / 39.4 in Pack.

A termék paraméterei

Item Type:
Mini Thermometer
Material:
ABS
Color:
Black plastic shell
Temperature Unit:
℃ or ℉ (plug or unplug jumper cap switch unit)
Temperature Range:
-30℃-110℃ / -22℉-230℉ (℃/℉ switch)
Accuracy:
±0.5℃
Sensor Type:
NTC (10K/3435), waterproof sensor probe
Working Voltage:
DC 5V
Wiring:
With 4 pin connector for PC (If not needed, it can be cut off. The red wire is connected to the power supply positive +, and the black wire is connected to the power supply negative -, with reverse connection protection)
Working Temperature:
-20℃-60℃
Probe Diameter:
Approx. 4mm / 0.2in
Metal Probe Length:
Approx. 20mm / 0.8in
Sensor Cable Length:
Approx. 100cm / 39.4in

A vevőknek is tetszik