.

.

Svéd koronára nőtt FSGHJJKN Vezeték nélküli Autós Töltő - Infravörös Indukciós Töltés Mobiltelefon tartó Hegy Érintés Érzékeny Automatikus

Svéd koronára nőtt FSGHJJKN Vezeték nélküli Autós Töltő - Infravörös Indukciós Töltés Mobiltelefon tartó Hegy Érintés Érzékeny Automatikus

Minősítés:

HUF 3319.65
Összeg
A boltban.

Csak csúsztassa a telefont a mount, auto-befogó gravitációval kapcsolat.Egy kézzel kezelhető a másik kezét, hogy biztosítsa a biztonságos vezetést.10 W szabványos töltés alkalmas minden kompatibilis telefonok,Alkalmas 4.7-6.5 inch mobiltelefonok.Támogatás légtelenítő szerelési helyet, Konzol base telepítési, mint a jobb.Szellőző telepítés segít hűtsük le a telefont, ha a töltés; Telefon tulajdonosa támogatja a 360° - os forgó lehet beállítani, hogy a telefon a legjobb helyzetben.Nem kell, hogy távolítsa el a telefon esetében, amikor díj.vezeték nélküli autós tartó töltő képes együttműködni a legtöbb telefon esetekben a piacon, kivéve a durva, egyenetlen esetben.Könnyebb, biztonságosabb, töltés : egyszerűen helyezzük a telefont a Qi Vezeték nélküli Töltés Pad kezdődik a töltés azonnal, gond nélkül kábelt a telefon.Ez biztosítja a hőmérséklet-szabályozás, túlfeszültség védelem, rövidzár védelem, valamint a külföldi obeject felismerés.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, megoldjuk neked a lehető leghamarabb!.Elegáns Kialakítás, Színes Mindennapi Életben ez teljesen vezeték nélküli töltés állni lehet, hogy több külön a mindennapi életben.Érintés érzékeny vezeték nélküli autós töltő installationspecification : hatótávolság : 8mm Output : 5w/7.5 w/10 WSensing módszer : vezeték nélküli töltés / idegen tárgy észlelése / touch sensing Package lista : 1 autótelefon holderfeature : egykezes : Tedd le a telefont, majd a töltő automatikusan zár, hatalom.A telefon automatikusan megjelent egyetlen érintéssel.Intelligens töltés : Állítható alsó tartószerkezet biztosítja tekercs igazítás, valamint javítsa a töltés hatékonysága;360° rotáció : Támogatja a vízszintes vagy függőleges töltés.A forgó labda könnyen forgatható, így a telefon beállítható, hogy egy kényelmes helyzetben.Univerzális compatibility Suitable a legtöbb okostelefonok, méretben-ról 4,7 6,5 cm.3.0 gyorstöltés (10 W) : Samsung Galaxy S10, S10 +, S9, S9 +, S8, S8 +, S7, S7 Szélén, Megjegyzés 5/8/9, S6 Szélén Plus Accept mobiltelefon shell friendly It nem szükséges, hogy távolítsa el a telefon esetében, ha a töltés.A vastagsága a telefon esetében nem haladhatja meg a 8 mm-es, egyébként a telefon nem tölthető.Ez a töltő tilos bármilyen fém burkolat.parancssor : Kérjük, távolítsa el a telefon kikapcsolása előtt a kocsit.Touch control csak akkor hatékony, ha az autó be van kapcsolva.nagy sebességű töltés, a vezeték nélküli töltés-kompatibilis eszközökkel.Köszönöm a segítséget.Eladom termékek sértetlenségét.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő.Mi megoldjuk neked 24 órán belül.Ha tetszik a termék, kérem, adjon egy jó kritikát, köszönöm.

A termék paraméterei

Working distance:
8mm
Output:
5w/7.5w/10W
Sensing method:
wireless charging / foreign object detection / touch sensing
Package list:
1 car phone holder
feature:
One-handed operation:
Put the phone down and the charger will automatically lock and power it. Your phone will be automatically released with a single touch.
Smart charging:
Adjustable bottom bracket to ensure coil alignment and further improve charging efficiency;
360° rotation:
Supports horizontal or vertical charging. The rotating ball can be easily rotated, so the phone can be adjusted to a comfortable position.
Universal compatibility :
Suitable for most smartphones, sizes from 4.7 to 6.5 inches. :
3.0 Fast Charge (10W):
Samsung Galaxy S10, S10 +, S9, S9 +, S8, S8 +, S7, S7 Edge, Note 5/8/9, S6 Edge Plus
Accept mobile phone shell friendly :
It is not necessary to remove the phone case when charging. The thickness of the phone case should not exceed 8mm, otherwise the phone cannot be charged. This charger is forbidden to have any metal casing. :
prompt:
Please remove the phone before turning off the car. Touch control is only effective when the car is powered on.high-speed charging for your wireless charge-compatible devices. :
Thank you for your patronage. I sell products with integrity. If you have any questions, please contact me in time. We will solve it for you within 24 hours. If you like my product, please give a good review, thank you. :

A vevőknek is tetszik