.

.

Boldog Szülinapi Parti Dekoráció Zászló, Nagy sötétkék-Arany Lufi Hátteret, a Téma Plakát, Gyerekek, Férfiak, Nők, Születésnapi Ünnep.

Boldog Szülinapi Parti Dekoráció Zászló, Nagy sötétkék-Arany Lufi Hátteret, a Téma Plakát, Gyerekek, Férfiak, Nők, Születésnapi Ünnep.

Minősítés:

HUF 1483.65
Összeg
A boltban.

✔Kiváló design : a nagy boldog szülinapot hátteret banner szerepelt a színes léggömbök, tűzijáték, háromszög zászló.Nagy felbontású digitális nyomtatás, szemet gyönyörködtető részleteket, majd élethű színeket, amelyek segítenek, hogy a fény fel a szülinapi bulin, vagy mély benyomást. ✔Arról, Méret : a méret boldog szülinapot hátteret banner 71 x 43 hüvelyk, amely elég nagy ahhoz, szülinapi parti dekoráció, illetve a fotózás a buli, hozzátéve, egy extra hangulatot a születésnapi buli. ✔Könnyen használható : a boldog szülinapi buli hátteret, a csomagolás egy 20 méter/ 6 méter string, könnyen tegye fel keresztül a réz karika; beltéri vagy kültéri fal, játszótér, stb. ✔Tartós anyag : ez a boldog születésnapot hátteret banner készült tartós poliészter szövet, könnyen tisztítható, könny-ellenálló, nem pedig könnyen elhalványul; Ez a banner összecsukható, könnyű, cipelni, könnyű tárolás a következő használat előtt. ✔Alkalmazás : ez a boldog születésnapot hátteret banner jó mellett születésnapi bulit, ami egy csodálatos hangulat a bulin; Ideális több alkalommal is, mint a buli, születésnapi parti. ♥ Legjobb kíván a szülinapi buli : Mindenkinek születési érdemes megjegyezni, ami nem csak azt jelenti, szeretem, de azt is mutatja, az élet tiszteletét.Minden szülinapi jó kívánságokat.Használd szülinapi háttér bannerek, hogy kigyullad a születésnapi ünneplés, majd add hozzá a gyönyörű színek, hogy ezt a napot meg kell ünnepelni.♥ Értelmes ajándék : A szülinapi buli háttér banner lehet használni, mint háttér fotózni a születésnapján, vagy, mint egy ajándék, hogy a barátok, rokonok.Te is küldd el a best wishes, hogy fontos emberekkel együtt a banner, hogy fokozza a kölcsönös érzelmek. ♥ Termékleírás : Anyaga : tartós poliészter szövet Mennyiség : 1 szülinapi dekoráció zászló egy 20 méter/ 6 méter string Méret & Csomagolás : 71 x 43 hüvelyk, OPP táska csomagolás ♥ Megjegyzés : 1. A különböző képernyők, világítási effektek, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. 2. Mivel a kézi mérés, kérjük engedélyezze a kis eltérések.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik