.

.

100g Átlátszó Szőrtelenítő Viasz Roller, Szőrtelenítő Viasz Patron Kiegészítő Haza, a Haj. Botot a Nő Lábát, Kezét, Karját & Mell(csokoládé)

100g Átlátszó Szőrtelenítő Viasz Roller, Szőrtelenítő Viasz Patron Kiegészítő Haza, a Haj. Botot a Nő Lábát, Kezét, Karját & Mell(csokoládé)

Minősítés:

HUF 1605.15
Összeg
A boltban.

[IDŐT takaríthat meg & adatainak VÉDELME] : nem kell, hogy a könyv majd tárgyalni a szalon.Akkor távolítsa el a haj bizalmasan bármikor, bárhol. [ALKALMAS A KÜLÖNBÖZŐ HAJ] : A haj viasz botok alkalmasak a legtöbb haj, például, vastag, vékony, hosszú, rövid, illetve a rendetlenség.A viasz roller meginni, valamint csökkenti a haj gyorsan egy kis fájdalom. [JOBB, ha a BŐR MEGJELENÉSÉT] : A szőrtelenítő méhviasz, lehet, hogy simább, puhább, finomabb bőr.Meg fog lepődni, hogy a bőre fehérebb, mint korábban szőrtelenítés. [PÉNZ-MEGTAKARÍTÁSI] : A viasz rolllers vagy egyszeri díj, alacsony ár.Nem fog aggódni a magas ár a haj eltávolítása a szalonban.Te is képes vagy otthon nélkül timelimited. 1 állítsa a viasz görgők kínál többször haj eltávolítása. [MEGJEGYZÉS] : Kerülni kell a sérülés használata méhviasz szőrtelenítés.Amikor használatának megkezdése méhviasz, válasszon ki egy kis területen a bőr vizsgálatra.Ha rosszul érzi magát, azonnal hagyja abba.Puffadás okozta cukorbetegség, visszeres a lába, vagy sérült bőrre nem alkalmasak a méhviasz szőrtelenítés.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik