.

.

ALHAKIN Törölközőt Állványok Fürdőszoba, 304 Rozsdamentes Acél törölközőtartó Jogosultja Fogas Fali, Csiszolt Kivitelben (16 Hüvelyk)

ALHAKIN Törölközőt Állványok Fürdőszoba, 304 Rozsdamentes Acél törölközőtartó Jogosultja Fogas Fali, Csiszolt Kivitelben (16 Hüvelyk)

Minősítés:

HUF 3508.65
Összeg
A boltban.

【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ANYAG】- Fürdőszoba törölközőtartó által prémium minőségű SUS-304 rozsdamentes acél, rozsda, valamint korrózióálló.Alkalmas párás környezetben. 【RUSTPROOF CSISZOLT KIVITELBEN】- Csiszolt kivitelben törülközőtartó illik majdnem dekoráció stílusát, fürdőszoba.Anti-ujjlenyomat, építeni ellenállni napi karcolások, corrosions pedig rombolják. 【Helytakarékos】- törölközőtartó lehet akasztani 16 cm hosszú.Ez nagyon jól működik a kis terek.Ez nem csak a fürdőszobában is használható az irodába, hálószobába, vagy a konyhában. 【ELÉG SZÁRÍTÁS TÁVOLSÁG】- A törölközőt jogosult 2.4 Inch elválasztó térben, hogy a gyors száradás a kezét, vagy rongynak.Az is segít, hogy tartsa a fal tiszta, tiszta, száraz. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】- nagyon könnyű telepíteni.Jön a hardver csavarok, tartozékok.Teljes hossza 16.7" (425mm).A hossza lóg tér 14.4" (365mm).Jön a hardver csavarok, tartozékok.Kérjük, nyomja meg ALHAKIN gombot, ha nem találja a hardver a csomag.Alap Átmérő : 1.7 cm.Teljes Hosszúság : 16.7 inch.Törölközőtartó, hogy Fal : 2.4 inch.Lóg Tér Hossza : 14.4 inch.Csiszolt Kivitelben. 304 Rozsdamentes Acél.Ellenállni Napi Karcolások.Rozsda & Korrózióálló.MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG. Fürdőszoba törölközőtartó által prémium minőségű SUS-304 rozsdamentes acél, rozsda, valamint korrózióálló.RUSTPROOF CSISZOLT KIVITELBEN. Törülközőtartó illik majdnem dekoráció stílusát, fürdőszoba.Anti-ujjlenyomat, építeni ellenállni napi karcolások, corrosions pedig rombolják.HELYTAKARÉKOS. Törölközőtartó lehet akasztani 16 cm hosszú.Ez is van, 2.4 Inch elválasztó térben, hogy a gyors száradás a kezét, vagy rongynak.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik