.

.

A levegő Infláció Tömlő, Pneumatikus Tömlő, 1m/1.3 m hosszú Gumiabroncs Levegő Infláció Tömlő 1/4 PVC Pneumatikus Tömlő Levegő Tömlőt(2)

A levegő Infláció Tömlő, Pneumatikus Tömlő, 1m/1.3 m hosszú Gumiabroncs Levegő Infláció Tömlő 1/4 PVC Pneumatikus Tömlő Levegő Tömlőt(2)

Minősítés:

HUF 1348.65
Összeg
A boltban.

【Anyag】A tömlő készült kiváló minőségű PVC anyag, kiváló rugalmasság, rendkívül puha, nem könnyű feltörni. 【Ellenáll a Nyomásnak】Ez a medve nagy a nyomás, nagyon alkalmas az átviteli sűrített levegő, egy nagy ellátott, nyomás tartomány. Jó szórakozást! * * A tömlő nagyon puha, behúzható, lehet tekerni az egyszerű szállítás vagy tárolás, nem kell aggódni problémák, mint a keményedő a tömlőt. 【Előny】Levegő Infláció Tömlő kiváló rugalmasság, nem kell félni a cső, hogy könnyen törik. 【】 Alkalmazás A termék alkalmas megemelve gumik, vagy más pneumatikus szerszámok.Szolgáltatás : 1.A tömlő készült kiváló minőségű PVC anyag, kiváló rugalmasság, rendkívül puha, nem könnyű feltörni 2.Lehet, medve, nagy a nyomás, nagyon alkalmas az átviteli sűrített levegő, egy nagy ellátott, nyomás tartomány 3.A tömlő nagyon puha, behúzható, lehet tekerni az egyszerű szállítás vagy tárolás, nem kell aggódni problémák, mint a keményedő a tömlő 4.A levegő Infláció Tömlő kiváló rugalmasság, nem kell félni a cső, hogy könnyen broken5.A termék alkalmas megemelve gumik, vagy más pneumatikus tools Specification : Anyag : PVCIntake port : 1/4"üzemi nyomás : 400psi Color : Fekete; Red Length : 1m / 3.3 ft; 1,3 m / 4.3 ft Model : #1 Fekete, 1 m; #2, Vörös, 1,3 m(Opcionális) Csomag lista : 1 * PVC Pneumatikus Hose Note : A tényleges termék színe eltérhet a képen miatt könnyű.Lehet, hogy egy kis eltérés a mérési termék.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik