.

.

2 Csomag Féreg Étel Hüllő Élelmiszer Tál Szakállas Sárkány Kerámia Tál Etetés Fogó (Fehér-Nagy)

2 Csomag Féreg Étel Hüllő Élelmiszer Tál Szakállas Sárkány Kerámia Tál Etetés Fogó (Fehér-Nagy)

Minősítés:

HUF 1740.15
Összeg
A boltban.

A csomag Tartalmazza : kapsz 2 csomag nagy méretű megelőzés menekülés bizonyíték féreg ételek(Külső Átmérő 3.94 a/10cm, Magasság 1.14 a/2.9 cm;),1 x hajlított rozsdamentes acél etetés fogó(6.3 hüvelykes/16cm),Csúszómászó féreg tál készletek hogy megfeleljen az ön igényeinek.Magas Minőségű Anyag : Ez a kiváló minőségű kerámia,Szilárd, Tartós,biztonságos, hogy a pet.Sima felület, könnyen tisztítható.Etetés Fogó : Ez a hüllő etetés fogó készült masszív, magas minőségű rozsdamentes acél,Etetés fogó van fogazott tipp, hogy segítsen markolat cucc biztonságosan anélkül, hogy valaha is csúszik le, amely rugalmas, kényelmes, használható.Ez elég hosszú, hogy megakadályozzák ujjait a harapást.Széles Alkalmazások : Egy féreg tál használható etetéshez, de egy használható víz,vagy egy csere tálba.A féreg étel alkalmas kígyó,gekkó,hüllő,pók,madár,leguán, illetve egyéb hüllők.Kiváló Szolgáltatás : az ön elégedettsége A mi megfelelés,garantáljuk, szeretni fogja ezt a csodálatos Féreg Étel, illetve Hüllő Etetés Fogó,De ha nem vagy elégedett,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy egy elégedett választ.A csomag Tartalmazza : 2 x Nagy Féreg Étel(Külső Átmérő 3.94 a/10cm, Magasság 1.14 a/2.9 cm) 1 x 6.3 cm/16cm hajlított rozsdamentes acél etetés fogó.Termékleírás : Szín : fehér Anyag féreg tál : kerámia Etetés fogó : rozsdamentes acél Csomagolás : doboz, Ha a Hüllő, kisállat szüksége van egy tál víz, illetve élelmiszer-tál, akkor szeretni fogja ezt etetés tálba. 1.Féreg Étel készült kiváló minőségű kerámia,Szilárd, Tartós,biztonságos, hogy a pet.Etetés tál meghatározza, hogy megfeleljen az összes szüksége van. 2.Ez a hüllő tál prefektus tál étel vagy víz adagoló gecko, szakállas sárkány, kígyó, gyík, kaméleon,kukorica kígyó, leguán, stb.Meleg Tippek : 1.A megakadályozzák a menekülési terv csak alkalmas tele rovarok,nem alkalmas ugrás rovarok, szárnyak rovarok. 2.Rozsdamentes acél etetés fogó nem szabad a vízben áztatott sokáig.Jobb, ha száraz ez egy törlőkendővel minden használat után csipesszel Garantált : 1.Ha a szállítás sérült, kérjük, vegye fel velünk a SZABAD CSERE. 2.Az ön elégedettsége a mi megfelelés,bajt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy elégedett választ.

A termék paraméterei

Color:
white
Material :
worm bowl:
ceramic
Feeding tongs:
stainless steel
Package:
box
If your Reptile pet needs a water bowl or food bowl, it will love this feeding bowl. :
1.Worm Dish is made of high quality ceramics,Solid and Durable,safe to your pet.Feeding bowl sets to meet your all needs. :
2.This reptile bowl is prefect food bowl or water feeder for gecko, bearded dragon, snake, lizards, chameleon,corn snake, iguana etc. :
Warm Tips:
1.The prevent escape design only suitable for crawling insects,it is not suitable for jumping insects and wings insects. :
2.Stainless steel feeding tongs should not be soaked in water for a long time.You'd better dry it with a cleaning cloth after each use of tweezers :
Guaranteed:
1.If transport damaged, please contact us for a FREE REPLACEMENT. :
2.Your satisfaction is our compliance,any trouble please contact us to get a pleased answer. :

A vevőknek is tetszik