.

.

Nagy, Erős Műanyag Bilincsek, Sscratch Ellenállás Megvastagodott Tavaszi Csipesz Piros Magas szorítóerő az Ács Kézműves(3 hüvelyk)

Nagy, Erős Műanyag Bilincsek, Sscratch Ellenállás Megvastagodott Tavaszi Csipesz Piros Magas szorítóerő az Ács Kézműves(3 hüvelyk)

Minősítés:

HUF 1483.65
Összeg
A boltban.

Műszaki Műanyag : A tavaszi klip mérnök-műanyag test, amely nem félt alá, valamint egy hangulatos vörös megjelenés.Alkalmazás : Ez a tavaszi csipesz, használt faipari, rögzítő szövetek, kézműves, valamint sok más projekt.Merész Tavasz : Ez az erős klip merész tavaszi nagy záróerő, szilárd rögzítés.Nem Kár, hogy a Tárgy, Felület : Ez egy karcolás ellenállás bilincs, megvastagodott edzett, de nem károsítja a felületet a tárgy.Összetett Szerkezet : A tavaszi klip kompozit szerkezet erős, könnyű súly.Szolgáltatás : 1. Műszaki Műanyag : A tavaszi klip mérnök-műanyag test, amely nem félt alá, valamint egy hangulatos vörös megjelenés.2. Merész Tavasz : Ez az erős klip merész tavaszi nagy záróerő, szilárd rögzítés.3. Nem Kár, hogy a Tárgy, Felület : Ez egy karcolás ellenállás bilincs, megvastagodott edzett, de nem károsítja a felületet a tárgy.4. Alkalmazás : Ez a tavaszi csipesz, használt faipari, rögzítő szövetek, kézműves, valamint sok más projekt.5. Összetett Szerkezet : A tavaszi klip kompozit szerkezet erős, könnyű súly.Specifikáció : Elem Típus : nagy teljesítményű Faipari Tavaszi Clamp Material : Műszaki Műanyag Csomag Lista : 1 x Tavaszi Klip .

A termék paraméterei

Item Type:
Heavy Duty Woodworking Spring Clamp
Material:
Engineering Plastic
Package List:
1 x Spring Clip  :

A vevőknek is tetszik