.

.

Homyl 2X Háló Média többször használatos Tasak Filter Faszén Kerámia Gyűrűk 5.91x7.87inch

Homyl 2X Háló Média többször használatos Tasak Filter Faszén Kerámia Gyűrűk 5.91x7.87inch

Minősítés:

HUF 10705.50
Összeg
A boltban.

* 100% vadonatúj, jó minőségű. * Sokoldalú média táskák tervezték, járműgyártás, ezek a média táskák tartani, szén-dioxid, ammónia eltávolító gyanták, vagy bármilyen más típusú szűrő a média.Tartsa a média ezekben a média táskák, valamint megakadályozza, hogy bírságot a mosás ki.Ezeket a zsákokat kényelmes módja annak, hogy testre akvárium szűrés. * Lehetővé teszik elhelyezését a szűrő média. * Nagy a bio-golyó, aktív szén, kerámia, valamint az ammónia eltávolító Könnyen tisztítható. * Megakadályozza a média, hogy belépjenek a szűrő rendszer.Leírás : Sokoldalú média táskák tervezték, járműgyártás, ezek a média táskák tartani, szén-dioxid, ammónia eltávolító gyanták, vagy bármilyen más típusú szűrő a média.Tartsa a média ezekben a média táskák, valamint megakadályozza, hogy bírságot a mosás ki.Ezeket a zsákokat kényelmes módja annak, hogy testre akvárium szűrés. - Lehetővé teszik elhelyezését a szűrő média. - Megakadályozza a média, hogy belépjenek a szűrő rendszer. - Nagy a bio-golyó, aktív szén, kerámia, valamint az ammónia eltávolító Könnyen tisztítható - 100% vadonatúj, jó minőségű.Tulajdonságok : - Anyaga : korrózióálló műanyag - Méret : 5 15x20cm.91x7.87inch - Szín : black Package Tartalma : 5 x Szűrő Média Táskák(2 Csomag) Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbségek miatt kézi mérés, köszönöm.2.Kérem, értse meg, mert a fény besugárzás vagy a számítógép megjelenítési különbség, az elem színe, talán kicsit más, mint a képeken.Választani kell a boltban.Lesz egy jó beszerzési tapasztalat, valamint a minőségi termékek, valamint a szolgáltatás megfelelő, hogy a politika.

A termék paraméterei

- Material:
Anti-corrosion nylon
- Size:
15x20cm 5.91x7.87inch
- Color:
black
Package Includes:
5 x Filter Media Bags(2 Pack) :
1.Please allow 1-2cm differences due to manual measurement, thanks. :
2.Please understand because of the light irradiation or computer display difference, the item`s color might be slightly different from the pictures. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

A vevőknek is tetszik