.

.

Vastag, Csúszásmentes Gyakorlat & Fitness 1/4 jóga szőnyeg Afrika Térkép Nyomtatás, a Jóga, a Pilates & Emelet Fitness Edzés (61x183cm)

Vastag, Csúszásmentes Gyakorlat & Fitness 1/4 jóga szőnyeg Afrika Térkép Nyomtatás, a Jóga, a Pilates & Emelet Fitness Edzés (61x183cm)

Minősítés:

HUF 5938.65
Összeg
A boltban.

★[100% a Nem mérgező Anyag] : Készült kiváló minőségű TPE anyagból.Drágább a gyártása, de biztonságosabb, kényelmesebb, mint a hagyományos, nem-zöld PVC, valamint EVA jóga szőnyeg, anélkül, hogy bármilyen káros vegyi anyagok.A gyakorlat mat alkalmas minden jóga gyakorlatok, Pilates, emelet gyakorlatok. ★[Tökéletes Anti-slip] : Az elülső vagy hátsó ezt a yoga mat készült csúszásgátló kezelés, amely biztosítja a jó tapadás, amennyire csak lehetséges.A vastagsága 1/4" teszi, hogy egy jó láb érzés, kényelmesebb.Lehet gyakorolni szabadabban, ami biztonságosabb, tartós, puhább, mint a többi közönséges jóga szőnyeg. ★[Különleges, Változatos, Nyomatok] : gyönyörű minták vannak nyomtatva az első.Különböző minták.Különböző stílusú minták lehetővé teszi, hogy mindig válassza ki azt, amelyik önnek a mi üzletünkben is. ★[Tisztítási Utasítások] : Tiszta, nedves ruhával hideg vízbe mártott, illetve semleges mosószert.Mosás után, törölje át száraz vagy száraz, hűvös, valamint a szellőző helyen tárolandó.Legyen óvatos, ne tegye ki a nap hosszú idő. ★[Csomagolás Leírás] : A mat van szerelve egy ingyenes hengeres tároló táska, valamint egy tároló heveder.Lehet tárolni használat után, ami több, kényelmes, tiszta, több, kényelmes szállítására.Lehet elképzelni, hogy ahonnan akarsz. ★100% A nem mérgező, puha, csúszásmentes jóga szőnyeg, tényleg azt akarod, hogy a saját egyik?A magas minőségű TPE anyagokat nem tartalmaz káros vegyi anyagok, valamint a biztonságosabb, mint a hagyományos jóga szőnyeg.Az elülső, majd a hátsó oldal készült csúszásgátló kezelés, ami nagyban garantálja a biztonságot.Az 1/4" vastagsága miatt van egy jó láb érzés, a puha párna is megvédeni a sérülésektől.Különböző nyomatok érhetők el.Vannak különböző minták üzletünkben.Választhat a minta, mint szabadon.A tökéletes minta illeszkedik a tökéletes.Ön a hangsúly a jóga teremben.Mire vársz még?Gyere, válassz! ★Méret★ 72x24in/ 183x61cmx0.6cm (A vastagsága 0,6 cm) ★Anyag TÍPUSA★ Jóga szőnyeg készült kiváló minőségű TPE anyagból, TPE magas sűrűség, magas rugalmasságát.TPE anyagból 100% -os, nem mérgező, ezért biztonságos a használata.Nem EVA, nem MŰANYAG, nem mérgező, nincs káros vegyi anyagok. ★Funkció★ Használják a jóga, a Pilates, a padló gyakorlatok. ★Nyomtatási terület★ egyoldalas nyomtatás ★Megjegyzések★ Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mérések eltérő lehet a méret.Mivel a színes a kijelző, a szín, a minta, amit mindenki lát, lehet, hogy van néhány eltérés, minden témát, hogy a tényleges termék, remélem megérted. ★Értékesítés utáni Szolgáltatás★ Ha nem elégedett a termékkel, bármilyen okból, kérjük, tudassa velünk a kielégítő megoldást akarsz, akkor foglalkozunk vele gyorsan.Meg fogjuk védeni az érdekeit, amennyire csak lehetséges.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik