.

.

Arc, Tölthető, Hordozható, Praktikus Arc Gőzölő Nano Arc Praktikus Köd Permetező Arc a Hidratáló(rózsaszín, Pisai Ferde Torony Típus)

Arc, Tölthető, Hordozható, Praktikus Arc Gőzölő Nano Arc Praktikus Köd Permetező Arc a Hidratáló(rózsaszín, Pisai Ferde Torony Típus)

Minősítés:

HUF 1213.65
Összeg
A boltban.

Ez együtt jár azzal, éjszakai fény, de aranyos a megjelenés, nem adható gyermekeknek, mint egy kis ajándékot.A víz, köd gyorsan az alsó réteg az izom, valamint elősegítik a bőr felszívja a nedvességet.Ez mélyen hidratálja a bőrt az arc, illetve megakadályozza a bőrt a kiszáradástól, s elengedett.Ez spray egy nagyon nagy, finom vízpermet, nem egyszerű formában víz cseppek.Ez segít kontrollálni az egyensúlyt, a zsíros bőr, valamint az a hatása, hogy csökken a pórusokat.Szolgáltatás : 1. Ez spray egy nagyon nagy, finom vízpermet, nem egyszerű formában víz cseppek.2. Ez mélyen hidratálja a bőrt az arc, illetve megakadályozza a bőrt a kiszáradástól, s elengedett.3. A víz, köd gyorsan az alsó réteg az izom, valamint elősegítik a bőr felszívja a nedvességet.4. Ez segít kontrollálni az egyensúlyt, a zsíros bőr, valamint az a hatása, hogy csökken a pórusokat.5. Ez együtt jár azzal, éjszakai fény, de aranyos a megjelenés, nem adható gyermekeknek, mint egy kis ajándékot.Specifikáció : Elem Típus : Arc Mister Material : ABS Akkumulátor Típusa : Lítium Elem (Tartozék) Töltési Mód : USB-Cable Output Teljesítmény : 2w Battery Kapacitás : 150m Ah Csomag Lista : 1 x Arc Mister1 x USB adatkábel.

A termék paraméterei

Item Type:
 Facial Mister
Material:
ABS 
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Charging Method:
USB Data Cable
Output Power:
2w
Battery Capacity:
150mAh
Package List:
1 x Facial Mister1 x USB Data Cable :

A vevőknek is tetszik