.

.

Comb, Csípő Izom Tréner, medencefenék Izom Fejt Erős Szívósság Jó Rugalmasságú Háromszög alakú Szerkezet az Izom Tréning Nők, Home

Comb, Csípő Izom Tréner, medencefenék Izom Fejt Erős Szívósság Jó Rugalmasságú Háromszög alakú Szerkezet az Izom Tréning Nők, Home

Minősítés:

HUF 9652.50
Összeg
A boltban.

Multifunkciós : Könnyen használható, alkalmas a különböző mozgásokat, mint például a comb, a karok, mellkas, hát, far.Tartós : Háromszög alakú struktúra kialakítása teszi comb fejt bilincs van egy jó rugalmasság, erős tartás.A szépség Lába : ezzel a comb, csípő tréner 30 perc, minden nap, hozzon létre gyönyörű lábak, búcsút láb izmait.Megfelelő Emberek : Hip képzés illeszkedik a nők, akik mozgásszegény, az anyák szülés utáni aggódnak a laposság a fenék.Lábát Karcsúsító : hosszú távú használat Után, comb, csípő fejt fogót is karcsú lábait, s elveszítik comb tömeg.Szolgáltatás : 1. A szépség Lába : ezzel a comb, csípő tréner 30 perc, minden nap, hozzon létre gyönyörű lábak, búcsút láb izmait.2. Multifunkciós : Könnyen használható, alkalmas a különböző mozgásokat, mint például a comb, a karok, mellkas, hát, far.3. Tartós : Háromszög alakú struktúra kialakítása teszi comb fejt bilincs van egy jó rugalmasság, erős tartás.4. Lábát Karcsúsító : hosszú távú használat Után, comb, csípő fejt fogót is karcsú lábait, s elveszítik comb tömeg.5. Megfelelő Emberek : Hip képzés illeszkedik a nők, akik mozgásszegény, az anyák szülés utáni aggódnak a laposság a fenék.Hogyan kell Használni : Specifikáció : Elem Típus : Láb Oktató Anyag : ABS, TPR Funkció : Karcsúsító test, karok, lábak, buttock How kell Használni : 1. Emelje fel a tréner a fejed fölé, majd nyomja meg a tréner a kezét.2. Tartsa a tréner a mellkasára, majd nyomja meg a kezét.3. Helyezze a tréner között a nyakát, guggoljon le, hogy nyomja meg a tréner.4. Helyezze a tréner az alsó vissza, majd nyomja meg a vissza a karokat.5. Feküdj a hátadra, a jóga szőnyeg, a hely, a tréner a térdére, majd nyomja meg a tréner a lábad.6. Emelje fel a lábát a padlón, miközben a has feszült, majd nyomja a lábad ellen a tréner.7. Feküdj az oldaladra a jóga szőnyeg a karok támogató a felső testet.Helyezze a tréner a térdére, majd nyomja meg a tréner a lábait.8. Ülj a jóga szőnyeg, támogassa a felső testet a kezét, a hely, a tréner a térdére, majd nyomja meg az edző a lábait.9. Emelje fel a lábát a padlón támogatja a kezünket a has feszült.Nyomja meg a tréner a lábait.10. Fix a tréner a láb hosszan az edző mindkét kezével, hogy segítse a hasi crunch.A csomag Lista : 1 x Leg Tréner.

A termék paraméterei

Item Type:
Leg Trainer
Material:
ABS, TPR
Function:
Slimming body, arms, legs, buttock
How to Use:
1. Lift the trainer over your head and push the trainer with your hands. :
2. Hold the trainer to your chest and press with your hands. :
3. Place the trainer between the neck and squat down to press the trainer. :
4. Place the trainer on the lower back and press it in reverse with your arms. :
5. Lie on your back on the yoga mat, place the trainer between your knees and press the trainer with your feet. :
6. Lift your feet off the floor, keeping your abdomen tense and push your legs against the trainer. :
7. Lie on your side on the yoga mat with your arms supporting your upper body. Place the trainer between your knees and press the trainer with your legs. :
8. Sit on a yoga mat, support your upper body with your hands, place the trainer between your knees, and press the trainer with your legs. :
9. Lift your feet off the floor and support your hands to keep your abdomen tense. Press the trainer with your legs. :
10. Fix the trainer on the foot and hold the trainer with both hands to assist with the abdominal crunch. :
Package List:
1 xLeg Trainer :

A vevőknek is tetszik