.

.

Hozee Oroszlán Gyümölcsök, Zöldségek, Gyöngyök Játékok, Korai Fejlesztés, Oktatási Játékok Érdekes Tartós Multifunkcionális Gyerekeknek(Oroszlán)

Hozee Oroszlán Gyümölcsök, Zöldségek, Gyöngyök Játékok, Korai Fejlesztés, Oktatási Játékok Érdekes Tartós Multifunkcionális Gyerekeknek(Oroszlán)

Minősítés:

HUF 7182.00
Összeg
A boltban.

Épület-blokk, a játékok alkalmasak a gyermekek több mint három éves segíteni nekik javítja a kognitív képességek.A világos színek is vonzza a figyelmet a fiatal gyermekek, hogy a karakterek könnyű felismerni.A játék egy multifunkcionális gyűjtemény, amely biztosítja, hogy a gyermek játszani boldogan.Magas minőségű fa anyag, kemény, tartós, hogy játszani nem könnyű sérülés, biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek játszani.Egy partner tanulás, kutatás, amely alkalmas a gyermekek számára, így magabiztos a tanulás, kutatás.Szolgáltatás : 1. A játék egy multifunkcionális gyűjtemény, amely biztosítja, hogy a gyermek játszani boldogan.2. Egy partner tanulás, kutatás, amely alkalmas a gyermekek számára, így magabiztos a tanulás, kutatás.3. Magas minőségű fa anyag, kemény, tartós, hogy játszani nem könnyű sérülés, biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek játszani.4. A világos színek is vonzza a figyelmet a fiatal gyermekek, hogy a karakterek könnyű felismerni.5. Épület-blokk, a játékok alkalmasak a gyermekek több mint három éves segíteni nekik javítja a kognitív képességek.Specifikáció : Elem Típus : Gyöngyös Egyensúly Cart Material : Basswood Appropriate Életkor : 3 Éves + Csomag Lista : 9 x Fa Beads15 x Épületben Blocks1 x Carts2 x Drawstrings30 x Fa Botok.

A termék paraméterei

Item Type:
Beaded Balance Cart
Material:
Basswood
Appropriate Age:
3 Years Old +
Package List:
9 x Wooden Beads15 x Building Blocks :
1 x Carts :
2 x Drawstrings :
30 x Wooden Sticks :

A vevőknek is tetszik