.

.

Élelmiszer-Tároló Doboz,304 Rozsdamentes Acél Élelmiszer-Tároló Doboz 1000ml Téglalap alakú Élelmiszer-Tartály Haza, Konyha(11.6x19x7.7cm)

Élelmiszer-Tároló Doboz,304 Rozsdamentes Acél Élelmiszer-Tároló Doboz 1000ml Téglalap alakú Élelmiszer-Tartály Haza, Konyha(11.6x19x7.7cm)

Minősítés:

HUF 3778.65
Összeg
A boltban.

★Negatív nyomás alacsony oxigén zár a tény, hogy nem könnyű, hogy a nedvességet, csökkenti az oxigén tartalom, kerülje a por, a nedvesség bejutását, valamint csökkenti a veszélyes élelmiszer-oxidáció. ★Fém vezetés hűtés gyors, a frissesség, rozsdamentes acél vezetés hűtés gyors, egységes, a hűtőben lehet elérni, gyors fagyasztás, majd megőrzése fűszeres gyümölcsök. ★Kényelmes a használata, búcsút komplex csatok, szilikon nyomáscsökkentő lyukak, enyhén nyomja meg a pecsételés, majd húzza, hogy nyissa ki a fedelet. ★Alacsony hőmérséklet, magas hőt lehet kapcsolni bármikor, fűthető nyílt láng, fűthető emberi sütő, is lehet, fűtött elektromos kerámialapos tűzhely. ★Élelmiszer‑minőségű szélesíteni, szilikon gyűrű, tömítés, 360 fokos szivárog‑bizonyítja, teljes körű beágyazás pedig tömítés, frissesség megőrzése, vízhatlan szivárog‑bizonyíték.Specifikáció : Elem Típus : Élelmiszer-Tároló Doboz Anyaga : 304 Rozsdamentes Acél + Szilikon Súly : Kb. 318g / 11.22 oz a Termék Mérete : Kb. 11.6x19x7.7cm / 4.6x7.5x3.0in Űrtartalom : 1000ml Csomag Lista : 1 x Élelmiszer-Tároló Doboz Megjegyzés : 1. Amikor a frissesség megőrzése doboz tartalmaz levest, kását, valamint egyéb folyékony élelmiszerek, meg lehet melegíteni egy indukciós tűzhely; mikor használ egy indukciós főzőlap, ajánlott melegítsük közepes lángon, 3-5 percig.2. A frissesség megőrzése mezőben használható a sütőben, majd a fedőt kell távolítani, amikor használja, kérjük, ne viseljen a fedél‑Tedd be a sütőbe.3. A rozsdamentes acél anyag nem használható a mikrohullámú sütőben.A mikrohullámú sütő nem hatol át a fém termékek, ami nem jó a fűtés; a vas, alumínium, rozsdamentes acél zománc, illetve egyéb eszközök helyezni a sütőbe generál elektromos szikrák, illetve tükrözik, amikor a mikrohullámú sütőben melegíteni.Mikrohullámú sütő károsíthatja a kazánt a teste, de az élelmiszer nem lesz nyers.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik