.

.

GelNail24PcsGelNailSet Lengyel Beállítva Minden Évszakban Egy Megerősített Köröm Fényét, Illetve A Matt Felső Bázis Réteg.

GelNail24PcsGelNailSet Lengyel Beállítva Minden Évszakban Egy Megerősített Köröm Fényét, Illetve A Matt Felső Bázis Réteg.

Minősítés:

HUF 4588.65
Összeg
A boltban.

【Környezeti & Egészséges】9 Toxin Ingyenes Összetevő teszi, hogy egészséges, alacsony szag.Nem durva összetevők vagy ragasztók, hogy a vezető a sérült köröm.Élvezze DIY Az Egyedi Körmök : https : 20 színek gyönyörű árnyalatú népszerű, divatos színek alkalmas minden évszakban pedig a napi rutin az élet!Nincs több küzdelem eldönteni, hogy mely színek kell, hogy válassza. 【Magas Minőségű】 tartós, jó szakítószilárdságú, hogy könnyen alkalmazható, megfelelő alkalmazás időtartama legfeljebb 30 nap.Szín ellenálló, rugalmas, fényes ellenáll a teszt, hozzon létre egy magas fényt, luxus manikűr azonnali. 【Érték Beállítja】kapsz 20 X 15ml gyönyörű színek, gél, 15ml Bázis, Bázis Megerősítése , Fényes, Matt Szőrzet, hogy hozzon létre a népszerű nail stílusok. 【DIY Köröm Szépsége】 széles választéka, színes minták, kapsz egy vonzó megjelenés is egyezik minden ruhát stílus a köröm!Ezek megfelelő bármilyen ünnep, vagy különleges esemény,mint például születésnap, ünnep, évforduló, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napi ajándék.Magas Minőségű : a Szín ellenálló, rugalmas, fényes ellenáll a teszt, tartós, akár 30 nap alatt a megfelelő alkalmazás.Könnyen alkalmazható, jó szakítószilárdságú, erősen pigmentált. 20 SZÍNEK GÉL KÖRÖM SZETT : A pacakge tartalmazza 20db 15 ML színes zselé, körömlakk,minden színes volt, gondosan kiválasztott,alkalmas MINDEN évszakban pedig a napi rutin élet vagy a felek.Tartós : A zselés műköröm készlet készült, egészséges hozzávalókkal.De ez is elmúlt 30 napban a megfelelő alkalmazás.Ajándék Ötlet : Tökéletes ajándék nőknek, nővér, lányok, barátok.Nagy ajándék, hogy a mindennapi életben, fesztiválok, Születésnap, Karácsony,kiváló Esküvői/Home/Fél/Kültéri/etc használni.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik