.

.

6 Db Virág Karom Klipek a Nők, Csúszásmentes Aranyos Virág hajcsat,Nagy Állkapocs Matt Haj Klipek a Lányok Sűrű Haj (6 Szín)

6 Db Virág Karom Klipek a Nők, Csúszásmentes Aranyos Virág hajcsat,Nagy Állkapocs Matt Haj Klipek a Lányok Sűrű Haj (6 Szín)

Minősítés:

HUF 673.65
Összeg
A boltban.

【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】- A virág karom klip készült kiváló minőségű akril matt műanyag, fém tavasz.Virág hajcsat rugalmas, nem könnyű a rozsda, kikopnak, szünet, erős, erős, használható sokáig.A virág karom klip 6 csúszásmentes fogak bilincsek, illetve 8 kicsi fogak, amely képes megőrizni a haj hullik ki egész nap. 【VIRÁG DESIGN】- Ez a csúszásmentes virág hajcsat fogad el egy édes virág alakú, 5 szirmok, ami elegáns, de helyes. 6 retro színek, virág karom klip, kék, sárga, ciánkék, lila, narancs, zöld, bőséges mennyiségben, valamint a különböző színek, még több elegancia, báj, hogy a frizuráját, hogy több bájos. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】- E akril virág karom klip lehet használni a különböző alkalmakkor, mint például esküvők, partik, szertartások, születésnapok, bankettek, Valentin-Nap, Karácsony, szilveszter, stb.Alkalmas a napi szabadidős helyek, mint például iskolák, irodák, bevásárlás, stb. virág hajcsat is használható tartozékok, mint a zsák. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】- A kényes, szép matt virág karom klip design elegáns, csinos.Virág karom klip a legnépszerűbb ajándéka, hogy a nők, lányok, hogy egy bájos nézd születésnap, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napja, újév, stb.A nők figyelmes ajándék lányoknak, a család, a barátok.Oszd meg a szépség együtt. 【100% kielégülést okoznak】- elkötelezettek Vagyunk, hogy hozza a legjobb minőségű virág karom klip szolgáltatás az ügyfelek számára.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a virág karom klip, mi fog válaszolni 24 órán belül ad kielégítő választ.Műszaki adatok : Anyag : Műanyag virág karom clip Color : 6 retro színek, virág karom clip Size : 2,8 cm diameter Quantity : 6 db virág karom clip Features1. Regény virág design, sima, matt felület, aranyos charming2. Kényelmes, tartós műanyag robusztus, durable3. Tartalmaz kettős karmok, kis fogak, kétszemélyes fogak egymásba design, hogy szilárdan tartsa a hair4. Színes virág karom klip egyezik a gyönyörű clothes Easy, hogy Use You hozható létre elegáns, gyönyörű frizurák gyorsan, magas minőségű csúszásmentes virág karom klip, erős szorítás, nem számít, ha haja egyenes vagy göndör, a virág hajcsat tudja tartani a hajad is.Ezeket a gyönyörű virág hajcsat alkalmas minden frizurák a lányokat, asszonyokat.Divat Napi Wearing Best választás a sok nő, vagy lányokon a Karácsony, vagy születésnap, party, stb. vagy a napi rajta, amikor az arc tisztítása vagy maszk, főzés, fürdés, smink, sportolás, valamint más.Megjegyzés : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.2. A színe lehet, hogy létezik kis különbség miatt eltérő képernyő jelenik meg.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik