.

.

Duzhen TFT Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás a Keret Samsung Galaxy A31 / SM-A315 Tartozékok (Szín : Fekete)

Duzhen TFT Anyag LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás a Keret Samsung Galaxy A31 / SM-A315 Tartozékok (Szín : Fekete)

Minősítés:

HUF 11124.00
Összeg
A boltban.

Mobiltelefon LCD elsősorban javítani a sérült mobiltelefon képernyőjén.Akkor cserélje ki a képernyőn, a parancsnak megfelelően.Könnyen távolítsa el, majd telepítse a képernyőn.Minden a helyére termékek tesztelt, a minőség-ellenőrzés személyi 100% szakmai berendezések, mielőtt elhagyja a gyárat.Minden probléma lesz, azt válaszolta, hogy 24 órán belül.Is frissítjük a legújabb termék újdonság.Fogjuk használni biztonságos csomagolás a károsodások elkerülése érdekében.A képernyő könnyen telepíthető, ne szerelje szét, majd telepítse, akkor tekintse meg az alábbi, hogy purchase Before Telepítés Notes Tips 1 : Teszt előtt installation When tesztelés, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.A product1. Csere LCD képernyő + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés a keret (TFT Anyag) Samsung Galaxy A31 / SM-A3152. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült one3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint ever4. Teljesen fitt, work5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő installed Say Búcsút az olcsó képernyőn, a szerelem a képernyőn.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik