.

.

Duco Superlight Kék Fény Blokkoló Számítógép, Olvasás Videó Gaming Szemüvegek, Szemüveg,Anti Kék Fény - os UV-Védelem (5216 Teknős)

Duco Superlight Kék Fény Blokkoló Számítógép, Olvasás Videó Gaming Szemüvegek, Szemüveg,Anti Kék Fény - os UV-Védelem (5216 Teknős)

Minősítés:

HUF 2563.65
Összeg
A boltban.

【Gondoskodni A SZEMED】Az emberi szem még nem alakult ki, hogy bámulni a képernyőt több órát egy nap, kék fény a számítógép képernyőjén potenciálisan vezető egészségügyi problémák az úton, mint például a retina makula degeneráció, valamint a szürkehályog.Ez a szemüveg képes blokkolni a kékfény a laptop, számítógép, monitor, tv, ipad, vagy bármely más képernyőkön. 【KÉK FÉNY BLOKKOLÓ SZEMÜVEG】A képernyőn megnézzük, minden nap kék fényt bocsát ki, amely okozza a fejfájást, álmatlanságot, a szem megerőltetése, de lehet, hogy komoly, hosszú távú retina károsodását.Ez a kék fény blokkoló szemüveg kínál kiváló védelem a kék fény segítségével több réteg jóváhagyott kék fény szűrő bevonat, mind a belső, majd a külső a lencsék. 【ALACSONY SZÍNES TORZÍTÁS LENCSE】Ellentétben a másik kék-blokkolók, a piac erősen színezett lencsék.Az alacsony színes torzítás lencse van optimalizálva, hogy biztosítja a tökéletes egyensúlyt szem védelmét, valamint a minőség érdekében. 【JAVÍTJA AZ ALVÁS】 Kék fény jelentősen gátolja a melatonin, amely befolyásolja a hangulatot, fókusz, különösen alvási szokások.Csak 2 óra kék fény expozíció egy nap, lehet, hogy nehezebb elaludni, majd elalszik.A szemüveg ajánlat kétszer a védelmet, így szívesen használja a digitális eszközök anélkül, hogy aggódnia kellene a szem megerőltetése, fáradtság, vagy zavarja az alvást. 【30 napos pénzvisszafizetési GARANCIA】100% elégedettség garantált.Mi nem csak azért adom el, napszemüveg, hanem a kiváló ügyfélszolgálat.Ígérjük, ha nem elégedett DUCO szemüveg belül az első 30 nap, mi visszatérítjük, minden ok nélkül .TEHÁT NINCS KOCKÁZAT, AZ PRÓBÁLJA KI!.Használja a kék fény, fáklya, hogy a sugár a kék fény vizsgálati kártya DUCO szemüveget, mint az első ábrán is látható.Láthatjuk, hogy az a része, vizsgálati kártya sugárzott a fáklya lett lila, a másik része árnyékos által DUCO Kék Fény Blokkoló Szemüveg nem fordult meg lila.Így láthatjuk,DUCO kék fény szemüveg képes blokkolni a legtöbb használhatatlan kék fény, illetve védi a szemet. 1. Ők biztosítják a maximális kék fény védelem. 2. A klasszikus unisex váz, kényelmes, erős, van nézel stílusos, miközben védi a szemét. 3. Szükség van az optikai lencsék?Nem probléma!A keretek is felszerelt, egyedi lencsék bármikor optometrista. 4. A lencsék készült egy nulla-pigment bázis fenntartása magas fényáteresztés, illetve csökkenti a tükröződést. 5. Ajándék stílus csomag tartalma doboz, szemüveg esetben, szuperfinom szövet tok, tisztító szövet, mini csavarhúzó.Ne habozzon!Mondj búcsút a szem megerőltetése, illetve kék fény.Start védi a szemedet ma!.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik