.

.

Kézi Jég Crusher, Jég Crush Blender - Műanyag Jég Daráló,Háztartási Gép Konyhai Eszköz-Kombinációk Gyümölcs, vagy Aromák hozzáadása

Kézi Jég Crusher, Jég Crush Blender - Műanyag Jég Daráló,Háztartási Gép Konyhai Eszköz-Kombinációk Gyümölcs, vagy Aromák hozzáadása

Minősítés:

HUF 4077.00
Összeg
A boltban.

Belső megvastagodott rozsdamentes acél pengék : könnyű jégkását, vastagabb belső pengék, könnyen fagyis, aztán sima turmixokat,Megvastagodott rozsdamentes acélt penge nagyban növeli a crush a hatékonyságot.Jellemzők : A jég crusher fogad el, magas minőségű anyag, amely az alacsony hőmérsékletű ellenálló , nem toxikus, illetve vízzáró, Kézi hajtókar kényelmes fogást, A kupa lehet tartani borotvált jég is lehet használni, mint egy nagy csésze, alkalmas fél ünnep.Élelmiszer-minőségű ABS anyagból : közvetlenül kapcsolatba élelmiszer, vastag ABS anyag, magas keménységű, a higiénia, valamint a biztonsági,Kombinációk gyümölcs, vagy aromák hozzáadása létre, finom italok.Alsó csúszásmentes tervezés : növeli a stabilitást, alul csúszásgátló gyűrű design, növeli a stabilitást.Kézi hajtókar : divatos forma, kézi hajtókar, kényelmes markolat, egyszerű művelet, nem kell, hogy csatlakoztassa a Kézi hajtókar kényelmes fogást, segít, hogy a hó kúp könnyen.Üdvözöljük a boltban, azt szeretném, ha boldog vásárolni.specifikáció : Termék neve : Háztartási jég crusher Csomagolási méret : 15.5*15.5*25.5 cm a Termék anyaga : az élelmiszer-minőségű ABS+rozsdamentes acél Sebesség : manuális Funkció : zúzott jég Test anyaga : műanyag Szín : kék+fehér Test magasság : 27cm mérőpohár magasság : 7 cm Test szélesség : 15,5 cm Stílusa : egy turmix kupa, mérőpohár Alkalmazás : zúzott jég/borotvált jég Jellemzők : Kézi működtetésű tervezés telepítés lépései : 1. A tavaszi helyezünk a rozsdamentes acél rúd 2. Helyezze a fedelet a rozsdamentes acél rúd 3. Telepítse, majd húzza meg a fogantyút 4. Tedd jégkockát a törzs 5. Tartsa a bajonett a halott sarokban, hogy fix a jég borotva 6. Hajtókar fogantyú kézzel törje meg a jeget, hogy a teljes Csomagolás : 1*Jég Crusher 1*mérőpohár ★Kézi mérés, lehet, hogy a kis hibák, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, kérlek, értsd meg. ★Minden fénykép elkészítéséig a kedves, de mivel a különbség a fény, kijelző, illetve a személyes szín, a szín különbség kicsi. ★A szállítási idő általában 15-30 nap.Ha még mindig nem érkezett meg az áru 30 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben.

A termék paraméterei

Product name:
Household ice crusher
Packing size:
15.5*15.5*25.5cm
Product material:
food grade ABS+stainless steel
Speed:
manual
Function:
crushed ice
Body material:
plastic
Color:
blue+white
Body height:
27cm
Measuring cup height:
7cm
Body width:
15.5cm
Style:
with a smoothie cup and measuring cup
Application:
crushed ice/shaved ice
Features:
Hand-operated design
installation steps:
1. The spring is inserted into the stainless steel rod :
2. Insert the cover into the stainless steel rod :
3. Install and tighten the handle :
4. Put ice cubes in the fuselage :
5. Hold the bayonet at the dead corner to fix the ice shaver :
6. Crank the handle by hand and crush the ice to complete :
Packing:
1*Ice Crusher
1*Measuring cup :
★Manual measurement, there may be slight errors, please refer to the actual product, please understand. :
★Each photo is taken in kind, but due to the difference in light, display and personal color, the color difference is small. :
★The delivery time is generally 15-30 days. If you still have not received the goods within 30 days, please contact us in time. :

A vevőknek is tetszik