.

.

YUANFLQ Hamutartót Fű Újratölthető Szűrő Légtisztító Hamutartó Negatív Ion Anti-Second-Hand Füst, pernye Alkalmas Otthoni Dohányzás

YUANFLQ Hamutartót Fű Újratölthető Szűrő Légtisztító Hamutartó Negatív Ion Anti-Second-Hand Füst, pernye Alkalmas Otthoni Dohányzás

Minősítés:

HUF 1078.65
Összeg
A boltban.

★Újratölthető design : A füstmentes hamutartó van felszerelve, 4000m Ah akkumulátor, amely használható akár 6 óra után, hogy teljesen fel van töltve.Ne módosítsa az elemet.Ezt fel lehet használni a szobában, az autóban, vagy a szabadban. ★Két szint beállítása : Kattintson a váltás változik a ventilátor sebesség, power on/off.Az alacsony sebesség elmúlt 6 óra, a nagy sebesség körülbelül 5 órát, ez után lehet használni az USB-töltés.Ez a legcsendesebb füst büntetőt lesz találkozás. ★Könnyen tisztítható : könnyű eltávolítani, tiszta.A tömítő teljesítménye jó, de a füst nem könnyű eloszlatni.A szűrő könnyen cserélhető.Kis méretű, könnyen hordozható, használható családi, üzleti utazás, üzleti utazás. ★Magas minőségű anyag : Az autó hamutartó készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami erős, tartós, illetve eltávolíthatja 99.97% - a dohányzik, pollen, por, illetve a szagokat.Ezt fel lehet használni a cigarettát, valamint alkalmas a legtöbb autóba. ★Használat : lehet széles körben használják, irodák, lakások vagy szálloda.Távolítsa el a különös szagot hozzon egy tiszta környezet.Tökéletes ajándékok a rokonok, vagy üzleti partnerek.Üdvözöljük a YUANFLQ bolt : van gazdag tapasztalat, háztartási áruk, valamint sokféle hamutartó a boltban, amelyek mind a praktikus, olcsó.Válasszon egy hamutartót tetszik, hogy vigye haza.Minden nap egy kicsit szín megérint a végtelen szenvedély az élet.Kövesse az .Mi a szakmai háztartási termékek a mindennapi élet, ami egy kényelmes élet.termék information If valaki szeret dohányozni otthon, ez egy alapvető füstmentes hamutartó.A passzív dohányzás is káros az emberi egészségre.A passzív dohányzás sokkal inkább káros, mint az aktív dohányzás.Nagyon kényelmetlen belélegezni dohányos a füstöt.-Capacity Can tartsa 40 csikket kiontása nélkül-Könnyen clean Three lépéseket tisztítása : önts vizet egyszer öblítse le egyszer, rázza egyszer (pour a hamu vödör a kukába, öblítse ki az üreg a csap alatt, majd a spin-száraz)specifikáció : Termék neve : Elektronikus légtisztító ashtray Material : fém shell Voltage : 5v Power : 2.5 watts Noise szint : ≤45d BApplicable hőmérséklet : -10 C~40℃Méret : 90 * 90 * 110mm Packing lista : 1 * Ashtray After-értékesítési szolgáltatás : Az elégedettség a legnagyobb bátorításra.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi lesz az ön számára 8-24 óra e-mail szolgáltatás.Értékesítés utáni szolgáltatás : elkötelezetten az örömöt, hogy minden ügyfél, ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül.

A termék paraméterei

Product name:
Electronic air purifier ashtray
Material:
metal shell
Voltage:
5v
Power:
2.5 watts
Noise level:
≤45dB
Applicable temperature:
-10C~40℃
Size:
90 * 90 * 110mm
Packing list:
1 * Ashtray :
After-sales service:
Your satisfaction is our greatest encouragement. If you have any questions, please feel free to contact us. We will provide you with 8-24 hours of email service. :
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

A vevőknek is tetszik