.

.

Zzmop Kerek Fürdőszoba Tükör, Szekrény,Falra Szerelt Tároló Szekrény,orvosságos Szekrény,Szilárd, Tartós,a Fürdőszoba,Konyha,Hálószoba.

Zzmop Kerek Fürdőszoba Tükör, Szekrény,Falra Szerelt Tároló Szekrény,orvosságos Szekrény,Szilárd, Tartós,a Fürdőszoba,Konyha,Hálószoba.

Minősítés:

HUF 3361.50
Összeg
A boltban.

[High-definition környezetvédelmi tükör] : a környezetvédelem, nem sugárzás, nincs önkontroll elvesztése, az anti-szeizmikus, erős képalkotó torzítás nélkül, tiszta képalkotó torzítás nélkül,nincs torzítás. [Vízálló fény csík] : Használja a nagy fényerő, energiatakarékos, vízálló LED szalag, lehetőleg LED chip, magas színvisszaadási, nincs villogás, alacsony fény bomlás, tartós. [Robbanásbiztos ezüst tükör] : a robbanásbiztos technológia,amikor az üveg törött vagy hatással külső erő,a robbanásbiztos film rögzíti a töredékek, valamint megakadályozzák a fröccsenő. [180° ingyenes telepítés] : a kabinet lehet nyitni, hogy a helyes, függetlenül attól, hogy jobbra-balra ajtó.Ha azt szeretné, hogy nyissa ki a bal oldalon, akkor telepítse a kabinet fejjel lefelé. [Egyszerű design] : egyszerű anélkül, hogy elveszítené a szépérzéke, fény pazarlás nélkül nyilvánosságra.Szegély folyamat biztonságos, nem karcolja meg a kezét.Felvázoló polcok, tágas tároló, falra szerelhető szekrény maximalizálja a rendelkezésre álló hely a fürdőszobában, konyhában, hogy biztosítja a tiszta, rendezett hely.Jellemzők : * Ajtó-nyitás okos kerek tükör, szekrény : érintse meg a kapcsolót, vízálló, világos szalag, surround világítás, robbanásbiztos ezüst tükör, lehetőleg LED szalag vízálló anti-szivárgás. * Ésszerű besorolás,búcsút rendetlen make-up,mosni,valamint tároló helyesek,valamint minden nap, attól függ, hogy a exquisiteness (a tükör, szekrény teszi női kozmetikumok, zuhanyzó, stb.) * Egyszerű vonalak jelölje ki a gyönyörű kézimunka, express fontos a kényelem, valamint hozzá egy élénk érzésem, hogy élet. * Ideális fürdőszoba, hálószoba, nappali, dolgozószoba, bejárat vagy a konyhában.Műszaki adatok : * Anyag : Tömör fa * Szín : fekete,barna,arany,fa szín * Teljes méret : 50cm,60cm,70cm Csomag tartalma : * 1 x Fali Szekrény * 1 x Kézikönyv.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik