.

.

Zuhany Tároló SUS304 Rozsdamentes törölközőtartó Edzett, Átlátszó Üveg Polc Fali Matt Fekete Fürdőszoba Polc (Méret : 60cm)

Zuhany Tároló SUS304 Rozsdamentes törölközőtartó Edzett, Átlátszó Üveg Polc Fali Matt Fekete Fürdőszoba Polc (Méret : 60cm)

Minősítés:

HUF 11961.00
Összeg
A boltban.

Magas Minőség : Épített SUS-304 rozsdamentes acélból készült, biztosítva minőség, hosszú élettartam, a párás környezet.Lenyűgöző matt fekete felület, kényelmes érintse meg az érzés.Edzett Üveg : használata Biztonságos & gyerekbarát.Ha törött, morzsolódik a kis granulált darabok helyett zúzta be szaggatott szilánkok, mint a tányért, poharat tesz, gyakorlatilag kizárja a sérülés lehetősége.Figyelmes Designe : Edzett üveg 1 tier zuhany polc a vasúti, törölközőtartó, vasúti védi az árut essen le a polcról könnyen, törölköző, bár rendelkezik a kedvenc törölközőt.Design : Rejtett csavart design, szép, elegáns, tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába stílus, ami egy meleg, harmonikus tér.Helytakarékos : Az extra hosszabb hossza design nyújthat nagy tároló a sampon, kondicionáló, folyékony szappan, arc tisztító, miközben a zuhany essentials karnyújtásnyira. - Készült SUS304 Rozsdamentes Acél Átlátszó edzett üvegből.- Lenyűgöző matt fekete felület, kényelmes érintse meg az érzést.- Jó rozsdásodás megelőzése teljesítmény, a minőség biztosítása, valamint a hosszú élettartam, a párás környezet.Specifications Style : Modern Simplicity Material : SUS304 Rozsdamentes Acél + Glass Surface Kezelés : anodised Dimensions : 30/40/50/60/70*14*12.9 cm Our Csomag Includes1* Üveg Shelf1 x Hardver Csomag Telepítési lépések : 1. Az első intézkedés a lyuk pályán a termék telepítése, jelölje meg a fal felületén, majd ütni a lyukba egy 6mm hatása gyakorlat.2. Használjon kalapácsot kell vezetni a bővített gumi a furat a falra.3. Igazítsa a szerelési lyuk a medál alap csavar a fúrt lyuk, meg a csavart a falba lyukat egy csavarhúzó.4. Helyezze be a medál alap be a rögzített alaplap.5. Csavar a rögzített felső vezetéket, egy csavarhúzóval, vagy hex kulcs.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik