.

.

Fürdőszoba Szőnyeg szőnyeg 24x36 Plüss Mikroszálas Plüss Nedvszívó szőnyeg, Gépben Mosható, csúszásgátló Puha Zuhany Szőnyeg (Barna)

Fürdőszoba Szőnyeg szőnyeg 24x36 Plüss Mikroszálas Plüss Nedvszívó szőnyeg, Gépben Mosható, csúszásgátló Puha Zuhany Szőnyeg (Barna)

Minősítés:

HUF 2697.30
Összeg
A boltban.

[Soft] A puha mikroszálas teszi a fürdőszoba szőnyeg nagyon puha, mely képes hatékonyan enyhíteni pihenni a láb után a zuhany alá.A továbbfejlesztett technológia biztosítja, hogy ez a puha, kényelmes, a puha sörték nem hordják el könnyen. [Csúszásmentes, megbízható] Használata tartós TPR hátlap, hogy megakadályozzák a fürdőszoba lecsússzon folyamatosan jó helyzetben van, így nem kell aggódnod csúszó, hogy a biztonság érdekében.Csak helyezd a szőnyeg egy száraz, sima padlón. [Vízfelvétel] Speciális rost-zár technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívja a vizet, gyorsan szárad.Nagyon alkalmas a szárítás, a talpa a lábad zuhanyzás után, miközben a padló tiszta, anélkül, hogy csöpög a víz. [Tisztítása egyszerű], Csak remeg, lendületes, valamint porszívózás, ez is lehet gépben mosni, majd tegye száraz, vagy terjedt ki az árnyékban, hogy száraz.Tartós bársony, valamint flanel élek majd nem esik le, vagy deformálódik, s marad, mint az új, még mosás után. [Neked] : kapsz jól csomagolt magas minőségű csillapítás anyagok, valamint a 100% - os elégedettség, egy életre szóló támogatást.Szín : Barna.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik