.

.

Nikgic Haj Hajgumit Bársony Elastics Haj Zenekarok Hajgumi, Haj Nyakkendő Kötelek Hajgumi a Nők, Lányok, Haj Kiegészítők Színek Hajgumit

Nikgic Haj Hajgumit Bársony Elastics Haj Zenekarok Hajgumi, Haj Nyakkendő Kötelek Hajgumi a Nők, Lányok, Haj Kiegészítők Színek Hajgumit

Minősítés:

HUF 415.80
Összeg
A boltban.

A különböző stílusok : Termékek különböző színek, mindegyik saját különleges stílusban.Gyönyörű : Minden fejpánt van tartós gumiszalag jó rugalmasság.Lehet, hogy a saját frizura, majd ismételje meg a design.Magas minőségű anyagok : Ezek a haj zenekarok készült elasztikus bársony sávok jó rugalmasság, valamint légáteresztő.Nem károsítja a haj, folyton az órát, tiszta, jó újrafelhasználása tapasztalat.Ajándék : Az egyszerű, de elegáns design teszi, hogy egy megfelelő ajándék minden kedves barátaim.Tárolható minden nap, hogy ezek a fejpánt szervezett, jó újrafelhasználása feltételek.Szolgáltatás : a tételek garantált a 100% - os elégedettségi.Emellett garantáljuk, hogy válaszoljon minden kérelmet 24 órán belül.leírás : darabszám : 1 méret : 12 cm Anyag : Bársony ruhát Jellemzők : 1. Ezek a haj zenekarok készülnek a kiváló minőségű szatén anyagok, amelyek a puha, sima tapintású, mosható, könnyen szárad.Tudnak javítani haj nélkül is károsítja a haj könnyen használható. 2. Lehet, hogy DIY sok szempontból, ez egy gyönyörű ajándék hölgyek vagy lányok. 3. A haj tartozékok használhatók többször is használható a felek, rituálék, napi használni, hogy inkább bájos.Modern design Típus : rugalmas haj zenekar.Mode típus : Fix.Modell : Haj, kiegészítők.Folyamat : női haj, kiegészítők.Termék Neve : Rugalmas Haj Zenekar.Szín : mint látható Óvintézkedések : A kézi mérés, kisebb hibák léphetnek fel a laza haj, a végleges termék.Kérjük, erősítse meg a méret a vásárlás előtt.Lő egy különleges helyen, hogy a kép kissé kromatikus.

A termék paraméterei

Quantity:
1
size:
12cm
Material:
Velvet cloth
Features:
1. These hair bands are made of high-quality satin materials, which are soft and smooth to touch, washable and easy to dry. They can fix hair well without damaging the hair and are easy to use. :
2. You can make DIY in many ways, this is a beautiful gift for ladies or girls. :
3. Our hair accessories can be used repeatedly and can be used for parties, rituals and daily use to make you look more charming. :
Modern design :
Type:
elastic hair band.
Mode type:
Fixed.
Model:
Hair accessories.
Process:
ladies hair accessories.
Product Name:
Elastic Hair Band.
Color:
as shown
Precautions:
For manual measurement, small errors may occur in loose hair, see the final product. :
Please confirm the size before buying. :
Shoot in a special location to make the image slightly chromatic. :

A vevőknek is tetszik