.

.

YMXDHZ Vintage Ékszer Doboz Kínai Lakk Tároló Esküvői Ajándék Gyűrű Doboz Fülbevaló Gyűrű Nyaklánc Doboz Esküvői Ajándék

YMXDHZ Vintage Ékszer Doboz Kínai Lakk Tároló Esküvői Ajándék Gyűrű Doboz Fülbevaló Gyűrű Nyaklánc Doboz Esküvői Ajándék

Minősítés:

HUF 73489.95
Összeg
A boltban.

- Nagyszerű, mint a memória doboz, az esküvő, vagy egy személyre szabott ékszer dobozban. - Ez egy jó ajándék választás, a barátok vagy a család tagjai. - Találd meg az ékszerek másodperc tárolásával őket ezek a ládák. - Masszív szerkezet biztosítja a megvalósíthatóságot, valamint a népszerűsége. -Sokoldalúság : Különösen Alkalmas a Születésnapja, Gyönyörű Ajándék, Retro Gyűjtő, Esküvői Asztaldíszek, Különleges Alkalmakra, Évfordulók, Dekor Komód.A nők, mind a lány kedvenc ékszer tároló doboz. - Nagyszerű, mint a memória doboz, az esküvő, vagy egy személyre szabott ékszerdoboz.- Ez egy jó ajándék választás a barátok vagy családtagok.- Megtalálni az ékszerek másodperc tárolásával őket ezek a ládák.- Masszív szerkezet biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége.-Sokoldalúság : Különösen Alkalmas a Születésnapja, Gyönyörű Ajándék, Retro Gyűjtő, Esküvői Asztaldíszek, Különleges Alkalmakra, Évfordulók, Dekor Komód.A nők, mind a lány kedvenc ékszer tároló doboz.Specifikáció : Anyag : Fenyő wood Size : 14*14*13 CMPackage tartalma : 1 *ékszerdoboz (nem tartalmazza az ékszerek) Megjegyzések : 1.(Csak eladni fő termékek, nem egyéb termékek)2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Alkalmas bármilyen komód, éjjeliszekrény,Praktikus ajándékokat Gyönyörű ajándék anyák Napja Hálaadás Karácsony, Születésnap, vagy bármilyen alkalomra.

A termék paraméterei

Material:
Pine wood
Size:
14*14*13CM
Package includes:
1 *Jewelry Box (Does not include jewelry) :
Notes:
1.(Only sell main products, not other products) :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Suitable for any dresser, bedside table,Practical gifts Beautiful gifts for Mother's Day Thanksgiving Christmas Birthday or any occasion :

A vevőknek is tetszik