.

.

YINGE Cserélhető Párnákat, Plüss Párnát, Takarót, Puha Gyapjú Tér Dekoratív Párnákat, a Kanapé, Hálószoba, Stb. Fény Luxus (Szín :

YINGE Cserélhető Párnákat, Plüss Párnát, Takarót, Puha Gyapjú Tér Dekoratív Párnákat, a Kanapé, Hálószoba, Stb. Fény Luxus (Szín :

Minősítés:

HUF 6075.00
Összeg
A boltban.

* Cipzár : Láthatatlan cipzáras, könnyen távolítsa el, majd mossa, szép, nagylelkű. * Varrás : Gyönyörű kézi varrás technológia, tartós, elegáns, nagyvonalú. *Anyag : válassza kiváló minőségű plüss.Csak párnák, nem párnák. * Hozzon létre az ideális otthon : gazdag, színes stílus, könnyen megtalálja egy párnát esetben alkalmas a dekoráció!Alkalmas nappali, kanapé, szék, hálószoba, erkély, autó, tanulmány, szoba, iroda, kávézó, stb. * Könnyen tisztítható : nem fehéríthető.Nem vas.Csak dobja a párnahuzat be a mosógépet, majd óvatosan szárítsuk meg egy alacsony vízszint.Úgy fog kinézni, mint újkorában!.Puha, kényelmes; a nyugtató színű, a vizuális értelemben, van egy állandó patak elegancia, ami kiemeli a kiváló dekoráció, így a tér több szellemi, gyengéd.Két anyagok : plush Size : 43 * 43cm Color : multicolor Package tartalma : 1 db párnahuzat (ide nem értve a párna kitöltése) Emlékeztető : a kézi mérés, a különbség az, hogy 2-3%.A tényleges színe a tétel kissé eltérhetnek a kép jelenik meg a honlapon, ami sok tényezőtől függ, mint például a fényerő a monitort, majd a fényerő a fotó alatt.Tippek : 1. Annak érdekében, hogy meghosszabbítja az élettartamot a termék, ajánlott, hogy a tiszta enyhe mosószeres meleg vízben.2. Hatására a világítás, a fényképezés, valamint a kijelző, a tényleges színét lehet, hogy némileg eltérnek a fotó, kérlek, bocsáss meg!3. Mivel a mérés, kézi vágás, egyedi termékek, stb. a tényleges méret kissé eltérhet.Remélem, megbocsátasz.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik