.

.

RADANYA Kerékpár Bőr Laptop Matrica Takarja Illik Minden Modellek Képernyő Mérete Mérete 15 x 10 Cm

RADANYA Kerékpár Bőr Laptop Matrica Takarja Illik Minden Modellek Képernyő Mérete Mérete 15 x 10 Cm

Minősítés:

HUF 7060.50
Összeg
A boltban.

Ezek a bőr védi a készüléket a földet, a kisebb karcolások & unalom.Szín : Többszínű|Méretek (W x H) : 15 Cm x 10 Cm Kb.Könnyen telepíthető & távolítsa el nem hagy semmilyen rágót, vagy a maradék.Laptop bőr adjunk a készüléknek egy egyedi megjelenés, amelyek menő, trendi.Lehet enyhe változása a termék színe kép miatt világítás.Laptop bőr kompatibilis laptopok képernyő méretben 14.1 hüvelyk 15,6 hüvelyk.Trimning a bőr lenne szükség, mint egy a laptop méret.A bőr által MSI könnyen telepíthető & távolítsa el nem hagy semmilyen rágót, vagy a maradék.laptop skin lehetővé teszi a készülék egy egyedi megjelenés, amelyek menő, trendi & személyre szabott.Ezek a bőr védi a készüléket a földet, a kisebb karcolások & unalom, növeli a life & re-eladó érték.Tulajdonságok : Méretek (W x H) : 15 cm x 10 inches Compatibility : a Legtöbb laptop képernyő méretben 10", hogy 15.6" Útmutató alkalmazás : 1. Győződjön meg róla, hogy a laptop tiszta.Törölje le egy puha ruhával.A laptop legyen szabad a por, zsír, vagy zsír - egyébként a laptop skin lehet, hogy nem ragaszkodik a laptop olyan jól, mint kellene.2. A mérés elvégzéséhez a kérelmező érzékelése area3. Vágja le a pontos méret alkalmazása előtt egy penge/scissors4. Igazítsa a laptop bőr a laptop, vigyázz, hogy fel egyenesen, valamint a pontos helyzetét, hogy el kívánja helyezni it5. Távolítsa el csak az egyik oldalon, a bélés a lap, igazítsa, hogy a pályázó a felszíni, mind a start kapcsolódó őket slowly6. Óvatosan a használata egy tiszta ruhával, és/vagy egy műanyag kártya (én.e.ATM kártya), hogy biztosítsa nem légbuborékok maradnak, amíg a bélés eltávolítása.Egyéni Politika : az Ügyfél jogosult felszámítani egyéni vám/adó, mint egy a behozatali törvények a fogadó ország, amely az ügyfél által fizetendő abban az időben történő szállítás a szállító vállalat.Szállító nem felelős semmilyen egyéni kötelesség.

A termék paraméterei

Dimensions (W x H):
15 inches x 10 inches
Compatibility:
Most laptops with screen sizes ranging from 10 to 15.6
Instructions for application:
1. Make sure your laptop is clean. Wipe it off with a soft cloth. The laptop should be free of dust, fat or grease - otherwise the laptop skin may not stick to your laptop as well as it's supposed to. :
2. Take the measurement of the applying area :
3. Trim the exact size before applying with a blade/scissors :
4. Align the laptop skin on your laptop, take care that you put it on straight and in the exact position that you want to place it :
5. Remove only one side of the liner from sheet, align to the applying surface and start attaching them slowly :
6. Proceed carefully with the use of a clean cloth and/or a plastic card (i.e. ATM card) to assure no air bubbles remain until the liner is removed. :

A vevőknek is tetszik