.

.

ZRSJ Vízálló Cipő Dobozban Kis Átlátszó Fiók Doboz, Műanyag Dobozba, Rakható Doboz Cipő Tároló Doboz Cipős Dobozt a Családi Tárolás

ZRSJ Vízálló Cipő Dobozban Kis Átlátszó Fiók Doboz, Műanyag Dobozba, Rakható Doboz Cipő Tároló Doboz Cipős Dobozt a Családi Tárolás

Minősítés:

HUF 8023.05
Összeg
A boltban.

●Egyszerű, tiszta össze.A cipősszekrény biztosítja, hogy a cipő nem érinti por, szennyeződés, valamint a szagokat.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.Válaszd ki, hogy melyik tetszik, hogy az élet sokkal színesebb. ●Multifunctionality : Nem csak cipő tárolni a szekrényben, de azt is, ruhák, kiegészítők, játékok, stb.tárolható a cipősszekrény.Le lehet venni egy réteg ruhát, hogy ez a viselet nem csak a csizma, magas sarkú, hanem a bőr táskák, vagy cipőt. ●Kényelmes érzés : Ez a tároló doboz felszerelt, elegáns burkolat, amely egyszerű, egyszerű, de még mindig létrehoz egy bájos, kellemes légkört, amely lehet ügyesen illeszkedik a többi bútor. ● Szervezni cipő megmenteni több hely.A padló csúszásmentes, valamint a cipő nem könnyű leesni.Miközben felvette a cipőjét, ez is támogatja a cipő.Szép tároló cipő mentheti több hely. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát.Ezek a dobozok teljesen átlátszó ajtókat, oldal, így könnyen áttekinthető, hogy a tartalma.Akkor vegye ki a cipőt anélkül, hogy felemelné a fedelet.Ez a cipő tartó biztosítja, hogy a cipő védve a portól, szennyeződéstől, a szag.100% vadonatúj, jó minőségű, környezetbarát, egészséges,Stílusos design, gyönyörű kivitelezés.Többfunkciós lehet használni több purposes Made magas minőségű anyagokból, környezetbarát, használható sokáig.helytakarékos.Tartsa a haza szervezett.tulajdonságok : Típus : cipő box Features : környezetvédelem, összecsukható, inventory Style : modernmaterial : plastic Size : körülbelül 23.5 * 33.5 * 14.1 cm (1 db), arról, hogy 23.5 * 33.5 * 42.3 cm-es (3 db) Alkalmazás : magas sarkú, bőr cipő, sport cipő, papucs, stb.Tárolás helyszíne : fürdőszoba, gardrób, tároló szoba, hálószoba, ágy, balconynote : nyújtunk tiszta képek egyikénél mérések, amennyiben lehetséges.Kérjük, ellenőrizze, amennyire csak lehetséges, annak érdekében, hogy az megfelel az ön igényeinek.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy különbség 0,5-1 inch (1 inch = 2.54 cm) Miatt a különbség a számítógép-képernyőn, az aktuális elem színe kissé eltérhetnek a listából kép.Köszönöm a megértését.Helyszín használat : használt nappali, hálószoba, dolgozószoba, terasz, iroda illetve egyéb jelenetek, a stílus egyszerű, nagylelkű, de lehet vegyes is megegyezett a különböző haza stílusok.

A termék paraméterei

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
material:
plastic
Size:
about 23.5 * 33.5 * 14.1cm (1 piece), about 23.5 * 33.5 * 42.3cm (3 pieces)
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs. :
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm) :
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding. :
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

A vevőknek is tetszik