.

.

TOPINCN Bonsai Szerszám Ág Vágó Rozsdamentes Acél Kerti Gomb Vágó Bonsai Vágó Homorú Vágó Kertészeti Eszköz 210mm (8.26)

TOPINCN Bonsai Szerszám Ág Vágó Rozsdamentes Acél Kerti Gomb Vágó Bonsai Vágó Homorú Vágó Kertészeti Eszköz 210mm (8.26)

Minősítés:

HUF 4237.65
Összeg
A boltban.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, magas intenzitású, erős szakítószilárdságú, valamint gyártmány.Távolítsa el az ágakat, így egy kis tagolt vágni, hogy gyógyít, kevés vagy semmilyen heg.Ideális eltávolítása a kis ágak, a kiálló részeket, valamint gombok a vágás a fába egy konkáv szög.Ergonómikus fogantyúk ad egy kényelmes tartani, valamint lehetővé teszi a folyamatos használat nélkül fáradtság.Létrehoz egy gömb vágva, egy üreges konkáv alakú, hogy meggyógyul, a legkisebb látható vágás, így hozzon létre egy kellemes esztétikai.Egy Levelet Ügyfél : Kedves ügyfél szeretettel várunk SANURE, egy üzletet regisztrált a TOPINCN márka.Kérjük, Add to Cart ha érdekli ez a tétel.Remélem, hogy van egy jó vásárlási tapasztalata van.De bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, habozás nélkül, azért vagyunk itt, hogy támogassalak.Üdvözlettel, sanure Termékleírás : Anyaga : rozsdamentes acél Teljes hossza : Kb. 210mm Megnyitó : Kb. 25mm a Csomag lista : 1 * Gomb Vágó Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés. 2. Különböző színek monitor eltérő lehet.Köszönöm a kedves megértő.

A termék paraméterei

Material:
stainless steel
Full length:
Approx. 210mm
Opening:
Approx. 25mm
Package list:
1 * Knob Cutter :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. :
2. Different monitor colors may be different. Thanks for your kind understanding. :

A vevőknek is tetszik