.

.

TOMALL Autó Műszerfal Telefon tartó Anti-Slip autótelefon-Hegy Forgatható tartó tartó Állvány Okostelefonok/Szemüveg/Kábel (Rose Gold)

TOMALL Autó Műszerfal Telefon tartó Anti-Slip autótelefon-Hegy Forgatható tartó tartó Állvány Okostelefonok/Szemüveg/Kábel (Rose Gold)

Minősítés:

HUF 1888.65
Összeg
A boltban.

✔【Anyag】A groove készült kiváló minőségű szilikonból, mely puha, csúszásmentes.A bázis műanyagból készült, tartós.Felszerelt szalag, amely közvetlenül a beillesztett, egyszerű, kényelmes. ✔【Egyedi Design】1. Groove Design.Ne bántsd a telefont, stabil, erős, el lehet helyezni, szabadon. 2. Forgatható.Ez lehet forgatni 360 fokban ezzel párhuzamosan pedig a szög állítható szabadon. 3. Erős Tapadását.Teljes lefedettség, nem könnyű leesni. 4. Intim Design.Ezt fel lehet használni, hogy rögzítse a töltőkábelt. ✔【Egyetemes】Alkalmazandó, hogy a legtöbb autó műszerfal.Azt is fel lehet használni más helyeken, például otthoni, irodai, stb. ✔【Könnyen Telepíthető】Csak távolítsa el a kazettát a vissza a botot a sima/lapos helyre telepíteni szeretné.Megjegyzés : 1. A beillesztés előtt, kérjük, tartsa be a szerelési hely tiszta, száraz! 2. Mielőtt használja, ellenőrizze, hogy működik-e ez a cég! 3. A használat során, nem kell erősen rázzuk!. ✔【Csomag】autótelefon Jogosultja * 1db (Rose Gold).Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk!.Ez lehet forgatni 360 fokban ezzel párhuzamosan pedig a szög állítható szabadon.Teljes lefedettség, nem könnyű leesni.Csak távolítsa el a kazettát a vissza a botot a sima/lapos helyre telepíteni szeretné.Alkalmazható a legtöbb okostelefonok.Ezt fel lehet használni, nem csak az autó, hanem egyéb helyeken, például otthoni, irodai, stb. 1. Groove Design.Ne bántsd a telefont, stabil, erős, el lehet helyezni, szabadon. 2. Intim Design.Ezt fel lehet használni, hogy rögzítse a töltőkábelt.Megjegyzés : . 1. A beillesztés előtt, tartsd meg a telepítés helyét, tiszta, száraz!. 2. Mielőtt használja, ellenőrizze, hogy működik-e ez a cég!. 3. A használat során, ajánlott, hogy ne forgassa, amennyire csak lehetséges!. 4. A jobb használni, a hossza, vastagsága, hogy a telefon ne legyen túl nagy!Hossz : 8cm-15 cm (3 hüvelyk-6 hüvelyk); vastagság : 0,8 cm-1,2 cm (0.3 hüvelyk-0.5 hüvelyk). 5. Javasoljuk, hogy telepítse a sima, sík helyen, nem a felület más tárgyakat!.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik