.

.

SGT CSOMÓ Hajó Csörlő Szíj Hook - Heavy Duty Tengeri Pótkocsi Pántok, Hajót Vontató Berendezés & Tie Downs (2 x 16ft, Fekete)

SGT CSOMÓ Hajó Csörlő Szíj Hook - Heavy Duty Tengeri Pótkocsi Pántok, Hajót Vontató Berendezés & Tie Downs (2 x 16ft, Fekete)

Minősítés:

HUF 2288.25
Összeg
A boltban.

● HAJÓ CSÖRLŐ HEVEDER - A tartós hajó csörlő pánt a tökéletes csónak utánfutó szíj, a hajók különböző méretben.Egy nagy csere régi, kopott csörlő pántok a rozsdás kampók. ● A CINK BEVONATÚ SNAP HOOK - Minden rakomány szíj jellemzője a horganyzott kampó rozsda elleni védelem, valamint az elemek. ● EXTRÉM TARTÓSSÁG - A csónak utánfutó heveder célja, hogy végre nagy megterhelés alatt zord körülmények között egy kis szünetet erőt 3000 font. ● MÉRETEK - SGT CSOMÓ hajó csörlő kötél elérhető egy szabványos szélessége 2 cm, valamint hossza 12 méter, 16 méter 20 méter.Működik a legtöbb csörlő beállítások. ● VETERÁN TULAJDONÁBAN van - Hajó Csörlő Heveder az USA-ban készült.Csak úgy, mint a Marine Corps, a SGT CSOMÓ elkötelezett amellett, hogy a legjobb a legjobb.Továbbra is él a mottója, Semper Fidelis—Mindig Hűséges.A hűséges ügyfeleink, hogy mi tesz minket azzá, akik vagyunk, de azért továbbra is nő a népszerűsége, valamint a termék kínálatát.Ígérjük, hogy fenntartsák az erő, a következetesség, a termékek.Azt is add le a tömeges megtakarítás ügyfeleink számára.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik