.

.

PS5 Vezérlő, Töltő, LED-es Jelzése, Kettős USB-Gyors Töltés Dokkoló Állomás Állni a Playstation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő.

PS5 Vezérlő, Töltő, LED-es Jelzése, Kettős USB-Gyors Töltés Dokkoló Állomás Állni a Playstation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő.

Minősítés:

HUF 943.65
Összeg
A boltban.

【Kettős Töltő PS5】Ez a kettős kezelni töltő célja, hogy a Play Station 5 Dual Sense Vezeték nélküli Vezérlő.Készült kiváló minőségű ABS anyagból, tartós, szilárd, stabil használni. 【Gyors Töltés】PS5 controller töltő gyors töltés kettős vezérlők egyidejűleg.Egy vezérlő csak 2 óra. 4 órát két vezérlő.időt takaríthat meg, valamint több móka.(MEGJEGYZÉS : Kérjük, használja 5 V 2 A adapter. ). 【Plug and play】csak sorban a C-Típusú port, majd csatlakoztassa a töltőt a biztonságos töltés nélkül köti őket a PS5. Nem szükséges bonyolult műveleteket, plug and play!. 【LED kijelző】kettős színek LED Kijelző a betűtípus képernyő, akkor a töltési állapot egyértelműen.Greenlight államok a PS5 vezérlő vádolták, hogy elkészült, a piros államok a PS5 vezérlő töltés. 【Biztonságos Védelem】Ez a PS5 vezérlő, töltő, beépített védelem chip segít megvédeni a vezérlő.magában foglalja a rövidzár védelem, túlmelegedés védelem túlfeszültség védelmet hogy megvédje a ps5 szabályozók, biztonságos, magas minőség.Kettős Vezeték nélküli Controller Töltő Dokkoló Playstation 5 PS5 Kezelni Joystick Adapter Állomás.A Termék Jellemzői : 1. Fel tudod tölteni két PS5 vezérlők egyidejűleg. 2. Ez a töltő könnyű, hordozható, amely lehet végezni a játék, a játékosok, hogy sehol. 3. Kiváló stand design, könnyű, kompakt hely ps5 vezérlő. 4. Beépített védő chip, nem kell aggódni, hogy a töltő, valamint vezérlő 5.Egyszerű feltölteni a töltőállomás 6.A hasznos LED kijelző pirosra vált, amikor a vezérlő ki van töltve, marad a zöld azt jelzi, hogy a töltés befejeződött műszaki adatok : Elem Típus : PS5 Vezérlő Charger Material : ABSColor : White Compatible Modellek : a PS5 vezeték nélküli vezérlő a Csomag tartalmazza : 1 x PS5 Controller Töltő Dokkolóegység1 x USB kábel Megjegyzés : A PS5 Irányítók a képek nem tartalmaz a csomag.Ha bármilyen probléma merül fel PS5 Controller Töltő.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi biztosítja elégedett megoldás.

A termék paraméterei

A vevőknek is tetszik